×

Cine este Alexandru Sautner, noul expert culinar de la emisiunea Chefi la cutite . Peste 30 de ani de experiență în gastronomie

Cine este Alexandru Sautner, noul expert culinar de la emisiunea Chefi la cutite . Peste 30 de ani de experiență în gastronomie

Cine este Chef Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la cuțite. Alexandru Sautner se numără printre noii jurați de la Chefi la cuțite. Antena 1 a anunțat oficial cine îi va înlocui pe cei trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, în juriul emisiunii culinare. Iată mai multe detalii despre chef Alexandru Sautner!

Cine este Chef Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la cuțite. Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia sunt noii jurați de la Chefi la cuțite, sezonul 13. Alexandru Sautner are 55 de ani și are o experiență de peste trei decenii în domeniul gastronomic.

Cine este Chef Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la cuțite. Alexandru Sautner este fericit că face parte din noul juriul Chefi la cuțite și abia așteaptă să cunoască noi bucătari talentati in cadrule emisiunii. Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Ștefan Popescu si Richard Abou Zaki sunt noii jurati de la Chefi la cutite, sezonul 13.

La 21 de ani, chef Sautner și-a început aventura peste hotare alături de un prieten, aspirând să ajungă în Franța, dar destinul l-a condus în Germania. După șapte ani de experiență în diverse roluri din gastronomie, și-a deschis primul său restaurant. Până în 2005, a inaugurat trei restaurante în Stuttgart. În 2013, s-a reîntors în România, unde a lansat o plajă și un restaurant în Mamaia. Mai târziu, a plecat la Ice University din Bologna, urmărindu-și pasiunea. La târgul de înghețată de la Rimini, a descoperit Emilia Cremeria și a hotărât să aducă franciza în România. După negocieri, a investit 250.000 de euro, deschizând nouă gelaterii în România până în 2020. Astăzi, Alexandru Sautner deține 14 gelaterii.

Alexandru Sautner despre Chefi la cuțite: „Nu realizez încă ce mi se întâmplă”

Chef Alexandru Sautner a făcut primele declarații despre Chefi la cuțite. Producătorii emisiunii culinare de la Antena 1 au anunțat noii jurați ai show-ului, iar printre aceștia se numără si Alexandru Sautner. Noul jurat de la Chefi la cutite este încântat de acest lucru și a mărturisit că momenta nu realizeză ce i se întâmplă.

„Sincer, nu cred că realizez încă ce mi se întâmplă. Acest nou rol cred că este rezultatul unei experiențe de peste 30 de ani în Horeca și a rezultatelor extraordinare obținute de-a lungul timpului în această industrie. Sunt sigur ca nu mi se putea întâmpla ceva mai frumos decât această onoare de a fi noul jurat la Chef la Cuțite!Știu că avem o mare responsabilitate, o presiune care se simte asupra noastră dar, cu ajutorul echipei și al colegilor, sunt sigur că o să facem treabă bună! Pe Orlando îl știam mai de mult, cu Richard am avut imediat o conexiune, nu știu de ce, poate și pentru faptul că vorbim mai mult în italiană, dar am impresia că-l cunosc de foarte mult timp și tot el mi-a dat deja o poreclă ( o s-o aflați curând) . Pe Ștefan nu îl știam atât de bine, dar îmi place că se anunță a fi un competitor feroce, iar mie îmi place competiția!„, a declarat Chef Alexandru Sautner.

Partajează acest conținut:

Un comentariu

Publică comentariul