×

Cine este Chef Orlando Zaharia, de la „Bucătarul de aur al Bucureștiului”, la rolul de jurat la „Chefi la cuțite”

Cine este Chef Orlando Zaharia, de la „Bucătarul de aur al Bucureștiului”, la rolul de jurat la „Chefi la cuțite”

N-a ratat nici o etapă în bucătărie, pentru că e pasionat până în măduva oaselor de această extraordinară meserie. Cum se simte chef Orlando Zaharia în postura de jurat al show-ului culinar „Chefi la cuțite”.

Chef Orlando Zaharia începe activitatea sa în această săptămână, pregătindu-se pentru noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, ce va fi transmis pe Antena 1 în primăvară. Determinat să aducă o contribuție semnificativă uneia dintre cele mai apreciate emisiuni din România, bucatarul este gata să își demonstreze talentul. Cu experiență bogată în domeniu, deține și rolul de General Manager în România pentru Yarzin-Sella din 2020, o companie internațională ce furnizează servicii de alimentație de lux pentru importante firme tehnologice globale.

Cine este Orlando Zaharia? Biografie: vârstă, studii, carieră. Află totul despre cel care a fost desemnat „Bucătarul de Aur al Bucureştiului”

Având bucătăria în sânge, Orlando Zaharia a fost Executive Chef pentru lanțul de restaurante Qs Inn si Pagaia, iar în prezent administrează restaurantele CAU din București și Constanța. În anul 2010, chef Orlando Zaharia a ajuns Bucătarul de Aur al Bucureștiului. Iar în octombrie 2019, cheful a ajuns pe primul loc la prima ediție Chef de România, o competiție dedicată bucătarilor profesioniști.

Chef Orlando Zaharia, un renumit bucătar din București, s-a născut pe 17 august 1979, în capitala României. A absolvit Liceul Economic „Viilor” din București și a început să experimenteze în arta culinară de la vârsta de 14 ani.

Cariera sa în bucătărie a debutat într-un prestigios hotel bucureștean, urmată de experiențe în restaurante din Cipru și Rhodos, unde a aprofundat tehnicile bucătăriei mediteraneene. De asemenea, este versat în bucătăria franceză, pregătind preparate autentice.

Drumul său către succes a fost unul plin de provocări, începând ca ajutor de bucătar. A fost îndrumat de părinți să urmeze Liceul Economic pentru a avea o meserie. Crescut în Ialomița, la bunici, provine dintr-o familie umilă – mama sa fiind călcătoreasă și tatăl său maistru strungar.

Viața personală a lui Orlando rămâne relativ discretă, dar se știe că este căsătorit și are un fiu de cinci ani, Orlando-Andreas.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul