×

Zboruri directe spre SUA, New York, la prețuri accesibile

Zboruri directe spre SUA, New York, la prețuri accesibile

HiSky lansează zboruri directe spre New York la prețuri accesibile

Începând cu vara anului viitor, românii vor avea o nouă opțiune de călătorie către Statele Unite ale Americii, deoarece compania aeriană HiSky a anunțat că va opera zboruri directe între București și New York. Această este prima oportunitate de a zbura direct din România spre SUA în ultimii 20 de ani și a fost primită cu entuziasm de către iubitorii de călătorii și oamenii de afaceri.

Zboruri regulate și prețuri accesibile

Începând cu data de 7 iunie 2024, HiSky va opera trei zboruri pe săptămână între Aeroportul Henri Coandă din București și Aeroportul John F. Kennedy din New York. Călătoria va dura mai puțin de zece ore, oferind pasagerilor o opțiune rapidă și comodă pentru a ajunge în inima celei mai mari metropole din America.

Prețurile pentru aceste zboruri sunt mai mult decât accesibile, începând de la doar 349 euro pentru clasa economică și 1.899 euro pentru clasa business. Astfel, românii vor putea călători spre New York fără a-și ruina bugetul și vor avea oportunitatea de a explora și de a se bucura de tot ceea ce acest oraș iconic are de oferit.

O nouă realizare pentru HiSky

Compania aeriană HiSky a obținut recent autorizația din partea Departamentului Transporturilor din SUA pentru a efectua zboruri regulate între România și New York. HiSky este singura companie românească care deține atât Permisul de Operator Străin de Transport Aerian cât și aeronava necesară pentru zboruri neîntrerupte de până la 14 ore.

Zborurile vor fi operate cu aeronava Airbus A330-200, cea mai nouă adiție la flota HiSky și singura aeronavă wide-body înregistrată în România. Acest avion modern oferă pasagerilor un nivel ridicat de confort și facilități, inclusiv serviciul de catering și divertisment la bord.

Oportunități de călătorie extinse

Pe lângă zborurile spre New York, HiSky operează deja zboruri pe opt rute internaționale, inclusiv destinații populare precum Bruxelles, Barcelona și Tel Aviv. Compania aeriană oferă, de asemenea, curse regulate și charter de pe mai multe aeroporturi din România, inclusiv București, Cluj Napoca și Timișoara.

Astfel, românii vor avea acum mai multe opțiuni pentru a călători în străinătate și pentru a ajunge în unele dintre cele mai atractive destinații internaționale.

În concluzie, lansarea zborurilor directe spre New York reprezintă o veste excelentă pentru călătorii din România. Această oportunitate oferă pasagerilor posibilitatea de a călători rapid și confortabil spre una dintre cele mai vibrante metropole ale lumii, și totul la prețuri accesibile.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul