×

Orarul complet al magazinelor Lidl de Crăciun: 24, 25 și 26 decembrie

Orarul complet al magazinelor Lidl de Crăciun: 24, 25 și 26 decembrie

Titlu: Orarul complet al magazinelor Lidl de Crăciun: 24, 25 și 26 decembrie

Orarul complet al magazinelor Lidl de Crăciun

Cu sărbătorile de Crăciun apropiindu-se, retailerul german Lidl a anunțat programul complet al magazinelor sale pentru perioada festivă. Astfel, în ziua de Ajun, toate magazinele Lidl vor funcționa până la ora 22:00, conform programului normal.

De Crăciun, angajații Lidl vor avea liber, iar magazinele vor fi închise atât pe 25 decembrie, cât și pe 26 decembrie. Acestea își vor redeschide ușile pentru clienți începând cu data de 27 decembrie, când programul de funcționare va fi de la 7 dimineața până la 10 seara.

Pentru Revelion, magazinele Lidl vor fi deschise în intervalul orar 7:00 – 18:00 pe 31 decembrie. În ziua de 1 ianuarie, toate magazinele vor fi închise, iar pe 2 ianuarie 2023, programul va fi de la 9:00 la 17:00. De pe 3 ianuarie, lucrurile vor reveni la normal, cu un orar de funcționare de la 7 dimineața până la 10 seara.

În această perioadă, Lidl a pregătit o mulțime de surprize pentru clienți, continuând campaniile cu săptămânile preferate ale acestora. Astfel, aceștia vor avea ocazia să achiziționeze produse din toate colțurile lumii la prețuri avantajoase.

Cu toate acestea, este important ca clienții să fie atenți la produsele pe care le cumpără, nu doar în perioada de sărbători, ci și în general. Este recomandat să verificați întotdeauna termenul de expirare de pe etichetă și să evitați achiziționarea în exces, pentru a preveni excesele alimentare și eventualele probleme de sănătate ulterioare.

Astfel, Lidl se pregătește să ofere clienților săi o experiență de cumpărături plăcută și sigură în această perioadă specială.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul