×

Orarul de funcționare al agențiilor Superbet în perioada sărbătorilor de Crăciun și Revelion

Orarul de funcționare al agențiilor Superbet în perioada sărbătorilor de Crăciun și Revelion

Superbet își modifică orarul de funcționare în perioada sărbătorilor de Crăciun și Revelion. Agențiile stradale vor avea un program special pentru a se conforma noilor reguli de combatere a răspândirii coronavirusului.

În Ajunul Crăciunului, pe data de 24 decembrie, agențiile Superbet vor fi deschise în intervalul orar 10:00-15:00. În ziua de Crăciun, adică pe 25 decembrie, agențiile vor fi închise. Acestea se vor redeschide pe data de 26 decembrie, urmând să funcționeze între orele 12:00 și 20:00. În perioada 27-30 decembrie, agențiile vor avea program normal, iar pe 31 decembrie vor funcționa în intervalul orar 10:00-15:00. În ziua de 1 ianuarie, agențiile vor fi din nou închise, iar de la data de 2 ianuarie programul de lucru se va relua între orele 12:00 și 20:00.

Este important de menționat că Superbet va respecta noile reguli care impun închiderea tuturor agențiilor la ora 21:00. Cu toate acestea, Mozzart va fi singura casă de pariuri care va avea agențiile deschise chiar și în ziua de Crăciun, însă cu un program scurt între orele 12:00 și 19:00. La fel se va întâmpla și în ziua de 1 ianuarie, când agențiile Mozzart vor fi deschise între orele 11:00 și 19:00. În restul timpului, atât Superbet, cât și Mozzart, vă recomandă să plasați pariurile online sau prin aplicații, care vor fi funcționale non-stop, indiferent de sărbători și zile libere legale.

Astfel, dacă sunteți pasionați de pariuri, asigurați-vă că vă informați în prealabil cu privire la orarul de funcționare al agențiilor Superbet și Mozzart în perioada sărbătorilor de iarnă.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul