×

Universități din România oferă meditații gratuite pentru elevii de clasa a XII-a

Universități din România oferă meditații gratuite pentru elevii de clasa a XII-a

Universități din România oferă meditații gratuite pentru elevii de clasa a XII-a

Mai multe universități din țară se implică în pregătirea elevilor pentru Bacalaureat

În contextul în care tot mai mulți elevi din clasa a XII-a nu își permit să facă pregătire privată pentru examenul de Bacalaureat, numeroase universități din România au luat inițiativa de a organiza meditații gratuite. Aceste lecții sunt predate de către profesori universitari și sunt disponibile în toată țara. Elevii sunt invitați să participe la cursuri de matematică, fizică sau informatică, susținute sâmbătă de sâmbătă, atât în format fizic, cât și online.

Universitatea Politehnica din București: un număr record de participanți la meditații

La Universitatea Politehnica din București, peste o mie de elevi s-au înscris la meditațiile organizate în amfiteatre, cu un scop comun: pregătirea pentru probele de Bacalaureat. Elevii vin din diverse orașe ale țării pentru a beneficia de experiența și cunoștințele profesorilor universitari.

Universitatea Politehnica din Timișoara: meditații și cursuri online pentru examenul de Bacalaureat

Și la Universitatea Politehnica din Timișoara, elevii de liceu participă la meditații și cursuri de pregătire pentru disciplinele la care se susțin probe scrise la Bacalaureat. Cu o abordare mixtă, atât fizică în amfiteatre, cât și online prin platforme dedicate, universitatea își propune să sprijine elevii din toată țara în pregătirea pentru examenul de maturitate.

Universitatea de Vest din Timișoara: pregătire online pentru examenul de Bacalaureat

De asemenea, Universitatea de Vest din Timișoara oferă elevilor un format online de pregătire pentru probele scrise ale Bacalaureatului. Prin intermediul unei platforme dedicate, elevii au acces la materiale didactice, lecții video și instrumente de evaluare a cunoștințelor, fiind astfel susținuți în eforturile lor de a obține rezultate cât mai bune la examen.

Sursă: Articol inspirat din informațiile oferite de diverse universități din România

Partajează acest conținut:

Publică comentariul