×

„Libertate”, filmul românesc care a cucerit Netflix și a primit un premiu important.

„Libertate”, filmul românesc care a cucerit Netflix și a primit un premiu important.

Libertate este filmul românesc care a reușit să cucerească inimile abonaților de pe platforma de streaming Netflix și să primească un premiu important în lumea cinematografică.

Libertate: O poveste captivantă de pe Netflix

Într-o mare de producții americane, filmul românesc „Libertate” s-a remarcat pe Netflix, atrăgând atenția publicului cu povestea sa puternică și impactul emoțional profund.

Un succes la Festivalul de film de la Sarajevo

Regizat de talentatul Tudor Giurgiu, „Libertate” a strălucit la Festivalul de film de la Sarajevo în 2023, captivând atât publicul, cât și criticii cu povestea sa inspirată din evenimente reale din timpul Revoluției din 1989.

Premiat cu prestigiosul Premiu al CICAE

Filmul a fost onorat cu prestigiosul Premiu al Confederației Internaționale a Cinematografelor de Artă (CICAE), recunoscând astfel calitatea artistică și impactul emoțional al acestei capodopere cinematografice.

O echipă creativă de excepție

Regizat și scris de Tudor Giurgiu, împreună cu Cecilia Ștefănescu și Nap Toader, „Libertate” a adunat o echipă creativă de excepție care a adus la viață o poveste cutremurătoare.

O distribuție talentată

Cu actori precum Alex Calangiu, Iulian Postelnicu, Mirela Oprișor, Alexandru Papadopol, Stefan Iancu și Andi Vasluianu, filmul a reușit să ofere o interpretare de excepție a evenimentelor dramatice din 1989.

Sprijinul generos al instituțiilor de film

Produs de Libra Film din România și Mythberg Films din Ungaria, „Libertate” a beneficiat de sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și al Institutului Național de Film din Ungaria pentru a deveni o realitate cinematografică de succes.

Popularitatea crescândă pe Netflix

Filmul a reușit să se claseze pe locul 4 în topul celor mai apreciate zece filme de pe Netflix în data de 13 martie, demonstrând că producțiile românești au un loc bine meritat în inimile publicului.

Acesta este doar începutul pentru „Libertate”, un film românesc de excepție care continuă să cucerească atât Netflix, cât și inimile iubitorilor de cinematografie.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul