×

Tzancă Uraganu: Viața, afacerile și scandalurile artistului de top din lumea manelelor

Tzancă Uraganu: Viața, afacerile și scandalurile artistului de top din lumea manelelor

Artistul Tzancă Uraganu: Viața, afacerile și scandalurile din lumea manelelor

Tzancă Uraganu, numele de scenă al lui Andrei Velcu, este artistul momentului din lumea manelelor. Cu piese care devin virale într-un timp extrem de scurt și care se mențin mereu în topul trendingului pe YouTube, Tzancă a reușit să se impună în industria muzicală. Dar puțină lume știe despre viața controversată a acestui artist.

Una dintre cele mai cunoscute părți ale vieții lui Tzancă este povestea sa de dragoste. El este căsătorit în acte cu Lambada, mama fetiței sale, dar a avut și o amantă cu care s-a afișat public. Mădălina Miu, cea care îi compunea piesele, a fost înlocuită de o make-up artistă pe nume Alina, cunoscută și ca Marymar. Aceasta din urmă a avut un trecut controversat, existând dovezi cu ea făcând videochat. Alina a apărut chiar în cel mai nou videoclip al lui Tzancă, intitulat „Regina din Maroc”.

În ceea ce privește afacerile, Tzancă Uraganu nu deține proprii sale afaceri, dar reușește să obțină venituri importante din muzică. Artistul se mândrește cu un palat în valoare de aproape 500.000 de euro, situat în Ploiești, care este plin cu obiecte extrem de valoroase, acoperite cu aur. De asemenea, Tzancă deține o colecție impresionantă de mașini de lux, care se extinde constant. Printre acestea se numără un BMW X5, un Lamborghini, un Rolls Royce și recent un Audi RS.

Tzancă Uraganu este cunoscut și pentru stilul său vestimentar extravagant. În multe dintre piesele sale, el vorbește despre „fake-uri” și haine false de brand, în timp ce el însuși se laudă cu costume în valoare de peste 5000 de euro și haine de la cele mai cunoscute firme internaționale.

Pe lângă succesul său în muzică, Tzancă a fost implicat în mai multe scandaluri. El s-a certat teribil cu fratele său, Miraj Tzunami, care este și el un manelist cunoscut. Cei doi și-au rezolvat însă neînțelegerile și au scos chiar o piesă împreună. În trecut, Tzancă a fost surprins într-un mod șocant la un concert, când un interlop i-a aplicat un pumn în față fără niciun avertisment.

În concluzie, Tzancă Uraganu este un artist de top în lumea manelelor, cu o viață plină de afaceri și scandaluri. Cu piesele sale care fac furori pe YouTube și cu stilul său controversat, acesta reușește să atragă atenția și să rămână în centrul atenției.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul