×

BCR vine cu o ofertă tentantă la credite: dobândă mică și avantaje suplimentare.

BCR vine cu o ofertă tentantă la credite: dobândă mică și avantaje suplimentare.

BCR vine cu o ofertă tentantă la credite: dobândă mică și avantaje suplimentare

Banca Comercială Română (BCR) a anunțat o ofertă specială pentru clienții care doresc să acceseze un credit ipotecar sau să refinanțeze unul existent. Această ofertă vine cu o serie de beneficii și avantaje suplimentare, ceea ce o face foarte tentantă pentru cei interesati.

Beneficii oferite de BCR

Pachetul de beneficii oferit de BCR include un fond de urgență echivalent cu o rată totală de credit de până la 2.500 lei și o dobândă fixă în primii 5 ani, începând de la 5,79%. Această ofertă este valabilă pentru cererile noi de credit în perioada 17 ianuarie – 16 aprilie 2024 și poate fi accesată atât prin platforma de digital banking George, cât și în orice unitate BCR.

Casa Mea Natura

Clienții care optează pentru Casa Mea Natura pot beneficia de o dobândă fixă de 5,79% în primii 5 ani și apoi de o dobândă variabilă de 2,4% + IRCC. Pentru a accesa această ofertă avantajoasă, clienții trebuie să îndeplinească anumite condiții. După expirarea perioadei de dobândă fixă, rata se ajustează la 2,4% + IRCC. BCR oferă un exemplu de calcul pentru un credit Casa Mea Natura în valoare de 350.000 de lei, pe o perioadă de 300 de luni, cu o dobândă fixă de 5,79% în primii 5 ani și apoi variabilă.

Casa Mea

Clienții care nu îndeplinesc criteriile pentru Casa Mea Natura pot alege varianta standard, Casa Mea, cu o dobândă fixă de 7,09% în primii 5 ani și ulterior variabilă la 3,70% + IRCC. Această opțiune este valabilă și pentru cei care nu doresc sau nu pot vira salariul la BCR.

Avantajele ofertei

Principalele avantaje ale acestei oferte inovatoare includ fondul de urgență echivalent cu o rată, condițiile avantajoase de dobândă și asigurarea de viață. Aceste două componente sunt concepute pentru a oferi sprijin real celor care doresc să-și achiziționeze o locuință și pentru a încuraja responsabilitatea financiară.

Oferta BCR se adaptează cerințelor actuale ale clienților și promovează educația financiară prin condițiile avantajoase de creditare. Clienții pot să își optimizeze costurile și să beneficieze de beneficii suplimentare în funcție de opțiunile alese, contribuind astfel la creșterea gradului de flexibilitate în gestionarea creditului ipotecar.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul