×

Descoperă cele mai frumoase restaurante din București cu priveliște de milioane

Descoperă cele mai frumoase restaurante din București cu priveliște de milioane

Descoperă cele mai frumoase restaurante din București cu priveliște de milioane

Bucureștiul este recunoscut pentru terasele și restaurantele sale de pe rooftop, care oferă priveliști spectaculoase și meniuri variate. Aceste localuri sunt o adevărată încântare pentru ochi și papilele gustative, iar unul dintre cele mai cunoscute restaurante în acest sens este Linea – Closer to the moon.

Linea este un restaurant cu un concept unic, care iarna oferă o experiență de neuitat prin posibilitatea de a lua masa într-un igluu spectaculos amenajat pe terasa de pe acoperiș. Priveliștea oferită este deosebită, având vedere către Centrul Vechi și Casa Poporului. Indiferent dacă alegeți să luați masa în restaurant sau pe terasă, veți fi răsfățați cu preparate rafinate și o priveliște întreruptă doar de soarele ce pătrunde printre nori.

Un alt restaurant faimos pentru priveliștea sa este Aria TNB, situat deasupra Teatrului Național. Această terasă oferă o panoramă superbă asupra Bucureștiului și Hotelului Intercontinental. Bucătăria europeană servită aici vă va încânta cu preparate delicioase, precum rață și mușchi de vită argentiniană.

Dacă sunteți în căutarea unei priveliști de milioane, puteți opta pentru NOR Sky, amplasat la 136 de metri înălțime în Sky Tower. De aici, veți putea admira întregul oraș București într-un tablou fabulos. Meniul acestui restaurant combină influențele bucătăriilor celebre din întreaga lume cu note din gastronomia locală.

Pe lângă aceste locuri, Bucureștiul mai găzduiește și alte restaurante cu priveliști frumoase, precum Cismigiu – Bistro la Etaj, 18 Lounge, Silk Panoramic Restaurant, Sky Bar, Vu’s Rooftop Restaurant și Dialogue MNAC.

Pentru iubitorii de gastronomie și frumos, acest articol este o invitație de a explora cele mai frumoase restaurante din București, unde priveliștea de milioane se îmbină perfect cu experiența culinară.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul