×

Scandal uriaș la PRO TV! Elena Ionescu eliminată de la Survivor All Stars: ce nu s-a dat la televizor

Scandal uriaș la PRO TV! Elena Ionescu eliminată de la Survivor All Stars: ce nu s-a dat la televizor

Scandal uriaș la PRO TV! Elena Ionescu eliminată de la Survivor All Stars: ce nu s-a dat la televizor

Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România, a fost eliminată din competiția Survivor All Stars după doar două săptămâni, fapt care a stârnit un scandal imens la PRO TV. Chiar dacă era considerată una dintre cele mai bune sportive, Elena nu a reușit să iasă în evidență și a obținut doar două puncte în două săptămâni.

Elena Ionescu, eliminată surprinzător de la Survivor

Eliminarea Elenei Ionescu a fost o surpriză pentru mulți, având în vedere că aceasta era susținută de public și a ajuns până în marea finală în sezonul precedent al Survivor România. Cu toate acestea, evoluția ei slabă în competiția All Stars a dus la eliminarea sa prematură. Chiar și adversara ei de la duel, Roxana Nemeș, nu câștigase nicio dată în fața unei Războinice, dar a reușit să o învingă pe Elena în ultima probă.

Scandalul de la aeroport și problemele de imagine

Întoarsă în România, Elena Ionescu a fost surprinsă într-un clip în care rostea cuvinte jignitoare la adresa Elenei Marin, colega sa de la Survivor. Acest clip a devenit viral, aducându-i mari probleme de imagine și creând un scandal imens pe rețelele de socializare. Producătorii PRO TV nu au dorit ca acest filmuleț să ajungă în mediul online, însă acest lucru s-a întâmplat.

Transformarea fizică și reacțiile fanilor

Elena Ionescu a dezgustat mulți fani ai emisiunii Survivor, mai ales că și ea a fost victimă a bullying-ului din cauza semnelor de acnee de pe față. Artista a apărut ulterior cu o față schimbată, după ce și-a injectat acid hialuronic în buze și în față. Această transformare a fost percepută într-un sens negativ, iar mulți oameni s-au bucurat de eliminarea ei.

Reacțiile echipei Faimoșilor și următorul pe listă

Eliminarea Elenei Ionescu a adus bucurie în cadrul echipei Faimoșilor, deoarece aceasta era considerată o concurentă slabă. Următoarea pe listă pentru eliminare este probabil Roxana Nemeș, care se confruntă și cu o accidentare. În ciuda acestui fapt, mulți oameni au avut cuvinte negative și la adresa lui Jorge, cel care a propus-o pe Elena pentru duel.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul