×

Cele mai frumoase restaurante din București cu o priveliște de milioane care merită vizitate

Cele mai frumoase restaurante din București cu o priveliște de milioane care merită vizitate

Cele mai frumoase restaurante din București cu o priveliște de milioane care merită vizitate

Bucureștiul este renumit pentru terasele și restaurantele sale de pe rooftop, care oferă o priveliște spectaculoasă și meniuri diverse. Aceste locuri nu numai că îți încântă ochii, dar îți răsfăță și papilele gustative, astfel că vei dori să revii mereu. Iată câteva dintre cele mai frumoase restaurante din București cu o priveliște de milioane care merită vizitate.

Linea – Closer to the moon
Cu un concept unic, Linea – Closer to the moon este un restaurant cunoscut, care în timpul iernii oferă posibilitatea de a lua masa pe o terasă amenajată într-un igluu spectaculos. Priveliștea de aici este deosebită, cu vedere către Centrul Vechi și Casa Poporului, fiind un loc special pentru cei care caută rafinament. La Linea poți face rezervări în timpul programului normal de lucru, iar meniul este unul urban.

Aria TNB
Situată deasupra Teatrului Național, terasa Aria TNB este cunoscută pentru priveliștea sa frumoasă, cu vedere către celebrul Hotel Intercontinental. Aici poți servi preparate din bucătăria europeană, precum rață sau mușchi de vită argentiniană. Este un loc potrivit și pentru evenimente speciale.

NOR Sky
Situat la 136 de metri înălțime în Sky Tower, NOR Sky este cel mai înalt loc din București unde poți lua masa. Priveliștea de aici este fabuloasă, oferindu-ți întregul tablou al orașului București. Meniul acestui restaurant combină influențe din cele mai faimoase bucătării ale lumii cu note locale.

Cismigiu – Bistro la Etaj, 18 Lounge, Silk Panoramic Restaurant, Sky Bar, Vu’s Rooftop Restaurant, Dialogue MNAC și multe altele sunt alte restaurante din București cu o priveliște frumoasă, care merită vizitate. Fie că vrei să te relaxezi cu o băutură înălțat deasupra orașului sau să te bucuri de o cină romantică cu priveliște panoramică, aceste restaurante au totul pentru a-ți satisface dorințele culinare și estetice.

Descoperă frumusețea Bucureștiului și bucură-te de o experiență culinară de neuitat într-unul dintre aceste restaurante cu priveliște de milioane!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul