×

Tzancă Uraganu: Detalii despre vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie și nume real

Tzancă Uraganu: Detalii despre vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie și nume real

Tzancă Uraganu: Detalii despre vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie și nume real

Tzancă Uraganu, cunoscut ca artistul momentului în lumea manelelor, este în centrul atenției cu piesele sale virale și poziționarea constantă în topul trendingului pe YouTube. Cu toate acestea, puțini cunosc despre viața personală a lui Andrei Velcu, numele real al manelistului.

Cu o reputație controversată în ceea ce privește relațiile cu femeile, Tzancă Uraganu este finul lui Florin Salam și a fost implicat în mai multe situații controversate. Deși este căsătorit cu Lambada, mama fetiței sale, el a fost surprins în public alături de o amantă, Mădălina Miu, care îi compunea piesele. Cu toate acestea, Tzancă s-a plictisit de relația cu Mădălina și s-a cuplat cu o make-up artistă numită Alina, cunoscută și ca Marymar, care a apărut în cel mai nou videoclip al artistului, „Regina din Maroc”.

Deși nu are afaceri proprii, Tzancă Uraganu obține venituri substanțiale din muzică. Se laudă cu un palat de aproape 500.000 de euro din Ploiești, decorat cu obiecte de lux, aur și lucruri valoroase. Parcul auto al artistului este într-o continuă expansiune și include mașini de lux precum BMW X5, Lamborghini, Rolls Royce și recent un Audi RS.

În piesele sale, Tzancă Uraganu abordează teme precum „fake-uri” și haine false de brand, în timp ce el însuși se laudă cu costume de peste 5000 de euro și haine de la cele mai prestigioase firme internaționale. Detaliile personale ale artistului includ o greutate de 80 kg și o înălțime de 1,73 m.

De asemenea, Tzancă Uraganu a avut o dispută publică cu fratele său, manelistul Miraj Tzunami, dar cei doi s-au împăcat ulterior și au lansat chiar o piesă în colaborare. În trecut, Tzancă a fost protagonistul unui incident șocant, când a fost lovit cu pumnul în timpul unui concert, fără nicio avertisment prealabil.

Cu toate acestea, Tzancă Uraganu rămâne unul dintre cei mai influenți și populari artiști din industria muzicii manele, cu o viață personală plină de evenimente controversate.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul