×

Reduceri exclusive la produse vestimentare în aplicația BT Pay!

Reduceri exclusive la produse vestimentare în aplicația BT Pay!

Redecorează-ți garderoba cu reducerile exclusive din aplicația BT Pay!

Banca Transilvania îți aduce vești bune dacă vrei să îți refaci garderoba! Prin intermediul aplicației BT Pay, banca lansează o ofertă specială pentru clienții săi, oferindu-le reducere de 10% la toate produsele vestimentare disponibile pe www.merer.ro.

Stilul clasic și personalizarea se întâlnesc pe www.merer.ro

www.merer.ro este destinația ideală pentru cei care apreciază îmbinarea stilului clasic cu personalizarea. Ai la dispoziție o varietate de cămăși, iar pentru a adăuga o notă personală, poți alege să le personalizezi cu o monogramă.

Beneficii exclusive pentru clienții BT Pay

Pentru a profita de această ofertă exclusivă, tot ce trebuie să faci este să introduci codul de reducere btmerer01 în pagina de checkout atunci când finalizezi comanda. Astfel, vei beneficia de o reducere imediată de 10% la toate produsele din coșul de cumpărături. Această promoție este valabilă până la sfârșitul anului 2023, oferindu-ți suficient timp pentru a explora și a alege piesele vestimentare perfecte pentru tine.

Pe lângă reducerea atractivă, Banca Transilvania adaugă și un beneficiu suplimentar pentru clienții care aleg să plătească online cu cardul STAR. Aceștia pot opta pentru 3 rate fără dobândă sau pot acumula 3% puncte STAR în cazul plăților integrale, aducând astfel un plus de flexibilitate și beneficii în procesul de achiziție.

Descoperă colecția de cămăși și bucură-te de reduceri exclusive!

Haide să-ți reinventezi stilul și să adaugi o notă personală garderobei tale! Explorează colecția de cămăși de pe www.merer.ro și profita de reducerile exclusive oferite prin parteneriatul dintre Banca Transilvania și www.merer.ro prin intermediul aplicației BT Pay.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul