×

Rata anuală a inflaţiei, în scădere continuă în lunile următoare conform BNR

Rata anuală a inflaţiei, în scădere continuă în lunile următoare conform BNR

Conform informațiilor publicate de Banca Națională a României (BNR), rata anuală a inflației va continua să scadă în lunile următoare, așa cum a evidențiat o evaluare recentă. Această tendință este determinată în principal de efectele de bază și de corecțiile descendente ale cotațiilor mărfurilor agroalimentare, precum și de decelerarea creșterii prețurilor importurilor.

Fonduri pentru Autostrada Moldovei

În altă ordine de idei, premierul Marcel Ciolacu a anunțat că Guvernul are în vedere alocarea unei finanțări de 600 de milioane de euro pentru Autostrada Moldovei, un proiect de infrastructură de mare importanță pentru regiune.

Proiecte de cercetare inovatoare

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, a informat că cercetătorii români sunt implicați în dezvoltarea a cel puțin 10 proiecte legate de drone, o tehnologie care capătă tot mai multă importanță în diverse domenii.

Anchete în Uniunea Europeană

Uniunea Europeană a inițiat două anchete pentru a investiga dacă două companii chineze au beneficiat de subvenții excesive, o acțiune menită să asigure respectarea regulilor comerciale și echitatea pe piață.

Sfaturi pentru durata bateriei

Pe un forum Reddit, utilizatorul @AsketRS22 a împărtășit „sfaturi pentru durata bateriei” cu persoane care au avut experiențe similare, contribuind astfel la schimbul de informații și experiențe practice.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul