×

Angajații de la Penitenciarul Rahova: Salarii și sporuri – Ce câștigă lunar și care este motivul pentru care se bat oamenii să lucreze acolo

Angajații de la Penitenciarul Rahova: Salarii și sporuri – Ce câștigă lunar și care este motivul pentru care se bat oamenii să lucreze acolo

Salariile și sporurile generoase ale angajaților de la Penitenciarul Rahova reprezintă un motiv puternic pentru care oamenii se bat să obțină un loc de muncă acolo. Cu un salariu de pornire de aproximativ 3000 de lei pe lună, acesta poate crește semnificativ în funcție de experiență și sporuri.

De ce se luptă oamenii pentru un loc de muncă în penitenciare?

Tinerii încep să-și dorească un astfel de job încă de la absolvirea liceului, motivându-se prin remunerația atractivă oferită. În plus, pentru a obține un post în Penitenciarul Rahova, candidații trebuie să treacă mai multe examene, începând cu testul psihologic și continuând cu probele sportive și cele de cunoștințe generale.

Detalii despre salariile angajaților din sistemul penitenciar

Potrivit președintelui Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, un agent debutant câștigă în jur de 3000 de lei lunar, beneficiind și de diverse sporuri și decontări pentru transport și chirie. Cu experiență, un agent poate ajunge la un salariu lunar de aproximativ 5000 de lei, ceea ce reprezintă o sumă semnificativă.

Motivațiile tinerilor pentru a lucra în penitenciare

Un tânăr candidat a explicat că atracția pentru acest domeniu constă în stabilitatea locului de muncă și posibilitatea de a-și asigura un viitor. Cu un salariu lunar de aproximativ 4000 de lei, plus sporuri, acesta consideră că este un mod motivant de a-și trăi viața de zi cu zi.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul