×

Sameday extinde rețeaua out-of-home cu 3.500 de noi easybox-uri.

Sameday extinde rețeaua out-of-home cu 3.500 de noi easybox-uri.

„`html

SAMEDAY, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara granițelor, accelerează extinderea rețelei out of home până la 8.500 de puncte de livrare în regiune. Pe fondul dublării numărului de comenzi crossborder livrate în ultimele 12 luni, dar și a creșterii accelerate a volumelor în cele trei țări în care operează, compania românească de curierat va deschide 3.500 de noi easybox-uri și puncte de livrare și ridicare a coletelor de tip shop-in-shop.

Extinderea Rețelei Out-of-Home cu 3.500 de Easybox-uri Noi

În prezent, rețeaua easybox din regiune (România, Ungaria și Bulgaria) numără peste 5.000 de lockere în peste 860 de localități. Sunt peste 3.900 de easybox-uri în România, peste 700 în Ungaria și 500 în Bulgaria. Până în luna noiembrie 2024, când începe sezonul de vârf pentru ecommerce și companiile de curierat, rețeaua de livrare out-of-home a SAMEDAY va număra 8.500 de puncte de livrare, dintre care peste 80% vor fi easybox-uri.

Creșterea Capacității de Livrare și Reducerea Costurilor

Prin extinderea accelerată a infrastructurii regionale de livrare out-of-home ce vizează creșterea numărului de easybox-uri și introducerea sistemelor shop-in-shop, SAMEDAY își propune să își consolideze poziția de partener strategic în dezvoltarea comerțului online în regiune. Astfel, se urmărește îmbunătățirea experienței consumatorilor și reducerea costurilor de livrare pentru magazinele online din România, Ungaria și Bulgaria.

Expansiunea la Nivel Regional și Creșterea Bazei de Consumatori

Extinderea rețelei de livrare out-of-home cu 3.500 de noi easybox-uri are ca obiectiv creșterea acoperirii geografice la peste 1.000 de orașe din regiune, facilitând accesul consumatorilor la punctele de livrare și ridicare de colete. SAMEDAY vizează ca peste 50% din populația totală să se afle la mai puțin de șapte minute distanță de mers pe jos față de cel mai apropiat punct din infrastructura regională de livrare, consolidând astfel ecosistemul de livrare din regiune.

Impactul Extinderii asupra Comerțului Online și Livrărilor Crossborder

În ultimele 12 luni, numărul coletelor expediate din România în Ungaria și Bulgaria s-a dublat, reflectând popularitatea serviciilor de livrare crossborder în rândul clienților. SAMEDAY a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de magazine online care au accesat serviciile de expediere crossborder, oferind astfel o soluție eficientă pentru extinderea internațională a magazinelor online din regiune.

Investiții Strategice pentru Creșterea Capacității de Livrare

Grupul SAMEDAY va investi aproximativ 150 de milioane de lei în 2024 pentru extinderea rețelei out-of-home, dezvoltări tehnologice și optimizarea capacității și vitezei de procesare și livrare. Aceste investiții vor consolida poziția companiei ca un partener cheie în extinderea magazinelor online din România către piețele internaționale și vor sprijini creșterea continuă a serviciilor de livrare și ridicare a coletelor.

Consolidarea Infrastructurii Regionale de Livrare

Extinderea regională anunțată de SAMEDAY se aliniază cu strategia companiei de a construi o infrastructură regională de livrare pentru magazinele online, ușor accesibilă și performantă din punct de vedere al costurilor și timpilor de livrare. Prin creșterea capacității de stocare a punctelor easybox cu adopție mare din partea consumatorilor, SAMEDAY oferă soluții inovatoare care sprijină creșterea comerțului online în regiune.

„`

Partajează acest conținut:

Publică comentariul