×

Programul de sărbători al magazinelor Profi. Orarul de funcţionare pentru Crăciun şi Revelion.

Programul de sărbători al magazinelor Profi. Orarul de funcţionare pentru Crăciun şi Revelion.

Programul de sărbători al magazinelor Profi. Orarul de funcţionare pentru Crăciun şi Revelion.

În această perioadă festivă, magazinele Profi îşi ajustează programul de funcţionare pentru a permite angajaţilor să îşi petreacă sărbătorile alături de cei dragi. Astfel, pe data de 25 decembrie şi 1 ianuarie 2021, toate magazinele Profi vor fi închise.

În perioada 19-23 decembrie, magazinele Profi vor funcţiona în mod normal, însă în ziua de Ajun, pe data de 24 decembrie, toate magazinele se vor închide la ora 20:00. În ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, toate magazinele vor fi închise în întregime.

Pe data de 26 decembrie, angajaţii revin la serviciu şi magazinele se vor deschide, dar vor avea un program scurt, de la 10 dimineaţa până la 18:00. Această programare specială se aplică până pe data de 27 decembrie.

Începând cu a treia zi de Crăciun, adică din 27 decembrie până pe 30 decembrie, magazinele Profi vor reveni la programul obişnuit. Cu toate acestea, în noaptea de Revelion, pe data de 31 decembrie, toate magazinele se vor închide mai devreme, la ora 19:00. În prima zi a anului 2021, pe 1 ianuarie, toate magazinele Profi vor fi închise în întregime.

Pe data de 2 ianuarie, magazinele se vor deschide, dar vor avea un program scurt, de la 10:00 dimineaţa până la 18:00. În ziua de 3 ianuarie, se va reveni la programul normal al unei zile de duminică.

În zilele normale, magazinele Profi se deschid la ora 8:00 şi se închid la 21:00, respectând noile prevederi privind combaterea răspândirii coronavirusului. În zilele de duminică, magazinele se închid mai devreme, la ora 20:00.

Astfel, fiecare client Profi poate fi sigur că va găsi produsele necesare pentru sărbătorile de iarnă, iar angajaţii vor avea oportunitatea de a se bucura de timpul liber alături de cei dragi.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul