×

„Black Adam”, filmul de pe Netflix care a ajuns în trending în peste 100 de țări

„Black Adam”, filmul de pe Netflix care a ajuns în trending în peste 100 de țări

Un film de pe Netflix ajuns în trending în peste 100 de țări

Un nou film de pe platforma de streaming Netflix a captat atenția publicului din întreaga lume, ajungând în trending în peste 100 de țări. Cu toate acestea, reacțiile față de film sunt împărțite, iar în România a devenit rapid preferatul spectatorilor.

„Black Adam” – un nou film de supereroi în lumina reflectoarelor

Lansat în luna octombrie, „Black Adam” este un film american de supereroi din 2022 care a atras multă atenție mediatică. Produs de New Line Cinema, DC Films, Seven Bucks Productions și FlynnPictureCo., și distribuit de Warner Bros. Pictures, acesta face parte din DC Extended Universe (DCEU) și este considerat al 11-lea film din această franciză.

O poveste plină de acțiune și intrigi

Regizat de Jaume Collet-Serra și scris de Adam Sztykiel, Rory Haines și Sohrab Noshirvani, „Black Adam” îl are în rolul principal pe Dwayne Johnson, cunoscut și sub numele de „The Rock”, care interpretează personajul Teth-Adam / Black Adam. Povestea filmului urmărește eliberarea supraomului antic din închisoarea sa magică de către un grup de arheologi, cu scopul de a salva națiunea Kahndaq de sub dominația sindicatului criminal Intergang.

Reacții mixte și succes moderat la box-office

Deși „Black Adam” a fost anticipat cu nerăbdare de către fanii genului, reacțiile nu au fost în întregime pozitive. Criticii au exprimat dezamăgiri față de repetiții și lipsa de distracție a filmului. Pe Rotten Tomatoes, filmul a primit un rating de aprobare de doar 38%, cu criticii notând că acesta „ar putea să arate calea către un viitor interesant pentru filmele DC,” dar că, ca experiență de sine stătătoare, este „o dezamăgire extrem de inegală.”

Cu toate acestea, „Black Adam” a avut un succes moderat la box-office, adunând încasări de 393 de milioane de dolari la nivel mondial. Cu o premieră în Mexico City la 3 octombrie și lansare în Statele Unite la 21 octombrie, filmul a captat atenția publicului și a devenit o bombă de box-office, deși nu a atins nivelul așteptărilor financiare.

O evaluare polarizantă a filmului

Publicul intervievat de CinemaScore și PostTrak în timpul weekend-ului de premieră a acordat filmului o notă medie de „B+” și 4 stele din 5, adăugând încă un strat de complexitate în evaluarea polarizantă a filmului „Black Adam”.

Disponibil și pe Netflix România

Pentru cinefilii din România, „Black Adam” poate fi găsit și pe platforma de streaming Netflix sub același nume. Aceasta oferă o modalitate convenabilă de a viziona filmul și de a decide singuri dacă este pe placul lor sau nu.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul