×

Mall-urile din București anunță programul special de Crăciun pentru 2023

Mall-urile din București anunță programul special de Crăciun pentru 2023

Mall-urile din București pregătesc atmosfera de Crăciun pentru anul 2023

Mall-urile din București au anunțat programul special pentru perioada sărbătorilor de Crăciun în acest an. Cu toții ne dorim să petrecem timpul alături de cei dragi și să ne bucurăm de magia acestei sărbători, iar centrele comerciale au luat în considerare acest aspect.

Majoritatea mall-urilor vor fi închise în ziua de 25 decembrie și în zilele din jurul acestei date. Programul va fi redus pentru a le permite angajaților să se bucure de sărbători alături de familie și prieteni. Cu toate acestea, există un mall care va fi deschis și în ziua de Crăciun – Afi Palace Cotroceni. Reprezentanții acestui mall au confirmat această informație pe site-ul oficial al centrului comercial.

Este important de menționat că informațiile privind programul mall-urilor au fost furnizate de către reprezentanții acestora și pot suferi modificări în funcție de dorințele și planurile acestora.

Iată programul mall-urilor din București pentru perioada Crăciunului:

1. Afi Palace Cotroceni:
– 24 decembrie: Program normal, deschis între orele 10:00 și 22:00
– 25 decembrie: Deschis între orele 12:00 și 22:00
– 26 decembrie: Program normal, deschis între orele 10:00 și 22:00

2. [Numele mall-ului]:
– [Programul specificat de mall]

3. [Numele mall-ului]:
– [Programul specificat de mall]

Este recomandat să verificați înainte programul specific al mall-ului în care doriți să mergeți în perioada sărbătorilor de Crăciun. Astfel, vă veți asigura că veți putea profita de cumpărături sau de distracție într-un mod organizat și în concordanță cu programul lor.

Sărbători fericite și petreceri pline de bucurie alături de cei dragi!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul