×

Programul caselor de pariuri de Crăciun și Revelion: Agențiile Mozzart, Get’s Bet și ExcelBet anunță orarul de funcționare pentru perioada sărbătorilor

Programul caselor de pariuri de Crăciun și Revelion: Agențiile Mozzart, Get’s Bet și ExcelBet anunță orarul de funcționare pentru perioada sărbătorilor

Title: Programul caselor de pariuri de Crăciun și Revelion: Agențiile Mozzart, Get’s Bet și ExcelBet anunță orarul de funcționare pentru perioada sărbătorilor

News: Agențiile de pariuri se pregătesc pentru sărbători: Programul de funcționare al agențiilor Mozzart, Get’s Bet și ExcelBet dezvăluit

Subtitle: Orarul special de Crăciun și Revelion

În pragul sărbătorilor de Crăciun și Revelion, agențiile de pariuri din România anunță programul lor de funcționare pentru a permite pariorilor să își plaseze biletele în timp util. Agențiile Mozzart, Get’s Bet și ExcelBet au dezvăluit orarul lor special pentru perioada sărbătorilor, astfel încât pariorii să știe exact când și unde pot merge să își încerce norocul.

Agențiile Mozzart vor fi deschise pe 24 decembrie în intervalul 10:00 – 18:00, oferind pariorilor posibilitatea de a face ultimele pregătiri pentru Crăciun. În ziua de Crăciun, agențiile Mozzart vor avea program de funcționare redus, între orele 12:00 și 19:00. După aceasta, programul revine la normal până pe 31 decembrie, când agențiile Mozzart vor fi deschise în intervalul orar 10:00 – 18:00. În prima zi a anului, 1 ianuarie, agențiile Mozzart vor funcționa în intervalul 11:00 – 19:00, iar pe 2 ianuarie vor fi deschise începând cu ora 11:00 și până la 21:00.

La fel ca Mozzart, casele de pariuri Get’s Bet vor fi deschise pe 24 decembrie de la 10 dimineața până la 7 seara, oferind pariorilor ocazia de a-și plasa biletele înainte de sărbători. În ziua de Crăciun, toate agențiile Get’s Bet vor fi închise. În perioada dintre Crăciun și Revelion, casele de pariuri vor funcționa după programul normal, iar pe 31 decembrie vor fi deschise în intervalul 10:00 – 19:00. Cu toate acestea, în prima zi a anului, 1 ianuarie, toate casele de pariuri Get’s Bet vor fi închise.

Pe de altă parte, ExcelBet va fi închis de Crăciun și de 1 ianuarie. În Ajunul Crăciunului, agențiile ExcelBet își vor închide porțile de la ora 16:00, la fel ca și în ajunul Anului Nou.

Pentru cei care preferă să plaseze pariurile online, casele de pariuri online sunt deschise non-stop, astfel încât pariorii pot plasa biletele în orice moment al zilei, fără restricții de program.

Cu toate acestea, este important să verificați orarul pentru fiecare agenție în parte, deoarece pot exista excepții în anumite locații. Pariorii sunt încurajați să consulte site-urile sau să contacteze direct agențiile pentru a se asigura de programul de funcționare în timpul sărbătorilor.

Indiferent de preferințele lor, pariorii au multiple opțiuni pentru a-și încerca norocul în timpul sărbătorilor de Crăciun și Revelion. Fie că aleg agențiile fizice sau cele online, este important să joci responsabil și să te bucuri de spiritul sărbătorilor în siguranță.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul