×

Programul caselor de pariuri de Crăciun și Revelion: Agenții deschise în intervalul 24 decembrie – 2 ianuarie

Programul caselor de pariuri de Crăciun și Revelion: Agenții deschise în intervalul 24 decembrie – 2 ianuarie

Programul caselor de pariuri de Crăciun și Revelion: Agenții deschise în intervalul 24 decembrie – 2 ianuarie

În perioada sărbătorilor de Crăciun și Revelion, iubitorii de pariuri sportive pot fi liniștiți că agențiile Mozzart vor fi deschise în anumite intervale de timp, astfel încât să nu rateze nicio oportunitate de pariere.

Pe 24 decembrie, agențiile Mozzart vor funcționa între orele 10:00 și 18:00, pentru a le permite pasionaților să își plaseze biletele înainte de Ajunul Crăciunului. În ziua de Crăciun, acestea vor avea un program redus, fiind deschise între orele 12:00 și 19:00. Din 26 decembrie până pe 31 decembrie, programul revine la normal, iar agențiile Mozzart vor fi deschise între 10:00 și 18:00. Pe 1 ianuarie, deși multe afaceri se închid, agențiile Mozzart vor fi deschise în intervalul 11:00 și 19:00. Și pe 2 ianuarie, pasionații de pariuri vor avea acces la agenții, acestea fiind deschise începând cu ora 11:00 și până la 21:00.

În ceea ce privește casele de pariuri Get’s Bet, pe 24 decembrie acestea vor fi deschise între orele 10:00 și 19:00, oferind oportunitatea de pariere până în ultima clipă înainte de Crăciun. În ziua de Crăciun, toate agențiile vor fi închise, însă din 26 decembrie până pe 30 decembrie, programul va reveni la normal. Pe 31 decembrie, casele de pariuri Get’s Bet vor fi deschise între orele 10:00 și 19:00, pentru a permite pariorilor să își încerce norocul înainte de Revelion. În schimb, pe 1 ianuarie, toate casele de pariuri Get’s Bet vor fi închise.

ExcelBet, în schimb, va fi închis de Crăciun și de 1 ianuarie, iar în Ajunul Crăciunului și în Ajunul Anului Nou va închide porțile începând cu ora 16:00.

Pentru cei care preferă să parieze online, casele de pariuri online sunt deschise non-stop, astfel încât puteți plasa pariurile în orice moment al zilei doriți, fie că vă vine inspirația de Crăciun sau în noaptea dintre ani.

Astfel, pasionații de pariuri sportive vor avea opțiuni variate în perioada sărbătorilor de iarnă, atât în ceea ce privește agențiile fizice, cât și cele online.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul