×

Prognoza meteo a fost complet modificată pentru vineri, 29 decembrie.

Prognoza meteo a fost complet modificată pentru vineri, 29 decembrie.

Vreme neașteptată pentru vineri, 29 decembrie

Vremea pentru vineri, 29 decembrie

Doar câteva zile ne mai despart de noul an și vremea se anunță a fi cu adevărat neașteptată. Potrivit prognozei meteo publicate de ANM pentru vineri, 29 decembrie, temperaturile vor fi cu mult peste normalul acestei perioade. De asemenea, vor fi posibile ploi în anumite zone din țară, iar în regiunile extracarpatice și izolat în restul țării se vor înregistra condiții de ceață în prima parte a zilei.

Temperaturi surprinzător de ridicate

Așadar, meteorologii au modificat prognoza și au anunțat că temperaturile maxime la nivel național vor fi cuprinse între 7 și 14 grade Celsius. Aceste valori sunt mult mai mari decât cele obișnuite pentru această perioadă a anului. Minimele nu vor coborî sub -4 grade în anumite zone și sub 6 grade în altele. Este cu adevărat o vreme neobișnuită pentru sfârșitul lunii decembrie.

Posibile ploi și ceață

În plus, în ziua de vineri, 29 decembrie, sunt prognozate ploi în special în unele zone din țară. Totodată, în regiunile extracarpatice și izolat în restul țării vor fi condiții de ceață în prima parte a zilei. Este important să fim atenți la aceste condiții meteorologice și să adaptăm conduita în trafic pentru a evita eventualele neplăceri.

București – o surpriză termică în plină iarnă

Și în București, vremea pentru vineri, 29 decembrie, aduce o surpriză. Deși suntem în mijlocul sezonului de iarnă, termometrele indică altceva. Meteorologii de la ANM anunță că temperaturile vor fi mult mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă.

Temperaturi mai mari decât normalul

Maximele vor ajunge până la 12 grade Celsius în Capitală, în timp ce minimele din timpul nopții nu vor coborî sub 1 și 3 grade Celsius. Este o situație neașteptată pentru această perioadă a anului și ne determină să ne întrebăm dacă vom avea parte de un Crăciun alb anul acesta.

Condiții de ceață și vânt slab

Dacă dimineața vor fi condiții de ceață în București, pe parcursul zilei cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Șansele de ploaie sunt destul de mici, astfel că se anunță o zi frumoasă în Capitală. Este momentul perfect să ieșim la o plimbare și să ne bucurăm de această vreme neobișnuită pentru sfârșitul anului.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul