×

Mall-urile din București anunță programul pentru perioada Crăciunului

Mall-urile din București anunță programul pentru perioada Crăciunului

Mall-urile din București pregătesc programul de Crăciun pentru a se adapta la nevoile angajaților și clienților

În perioada sărbătorilor de Crăciun, mall-urile din București au anunțat programul lor special pentru a permite angajaților și clienților să se bucure de timpul petrecut alături de cei dragi. Majoritatea centrelor comerciale vor fi închise pe 25 decembrie și vor funcționa cu un program redus în zilele din jurul acestei date.

Cu toate acestea, există o excepție notabilă: Afi Palace Cotroceni va fi deschis chiar și în ziua de Crăciun, conform anunțului făcut de reprezentanții mall-ului pe site-ul lor oficial. Astfel, cei care doresc să facă ultimele cumpărături de Crăciun sau să se distreze într-un mediu festiv vor avea o opțiune disponibilă.

Este important de menționat că informațiile privind programul mall-urilor au fost furnizate de către reprezentanții acestora și pot suferi modificări în funcție de dorințele și necesitățile centrelor comerciale.

Pentru a oferi o imagine completă a programului mall-urilor din București, iată cum arată programul oficial anunțat pe site-ul fiecărui centru comercial:

1. Afi Palace Cotroceni: deschis în ziua de Crăciun și în restul perioadei cu un program special.
2. [Numele mall-ului 1]: program redus în zilele din jurul Crăciunului.
3. [Numele mall-ului 2]: program redus în zilele din jurul Crăciunului.
4. [Numele mall-ului 3]: program redus în zilele din jurul Crăciunului.
5. [Numele mall-ului 4]: program redus în zilele din jurul Crăciunului.

Aceste detalii oferă o imagine de ansamblu asupra modului în care mall-urile din București se pregătesc pentru perioada Crăciunului și își ajustează programul pentru a satisface nevoile și dorințele clienților și angajaților.

Este recomandat ca vizitatorii să verifice în prealabil programul actualizat al fiecărui mall înainte de a se deplasa, pentru a evita eventualele inconveniente sau surprize neplăcute.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul