×

Orange România oferă premii fabuloase și bani clienților săi, o lovitură pentru DIGI RCS-RDS!

Orange România oferă premii fabuloase și bani clienților săi, o lovitură pentru DIGI RCS-RDS!

Un gigant în telecomunicații le oferă clienților săi ocazia de a câștiga premii fabuloase și bani, făcând concurență directă unui alt mare jucător de pe piață. Iată ultimele detalii despre această lovitură în industria telecom:

Orange România lansează o campanie generoasă pentru clienții săi

Orange România a făcut o mutare îndrăzneață pentru a-și răsplăti clienții loiali și pentru a atrage noi abonați. Compania a anunțat un concurs special care oferă premii atractive și chiar bani în contul celor norocoși.

Cum poți câștiga premii și bani de la Orange?

Pentru a participa la concurs, clienții Orange trebuie doar să acumuleze puncte prin diverse activități desfășurate în aplicația My Orange. Fie că verifici consumul de date sau plătești facturile, fiecare interacțiune îți aduce mai aproape de premiile fabuloase oferite de Orange.

Ce premii sunt în joc?

Printre premiile oferite se numără 5 console PS5 Digital Edition, fiecare completată cu jocul GOW Ragnarok și un card cadou în valoare de 250 RON. De asemenea, clienții mai pot câștiga și 10 purificatoare de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4, pentru un aer mai curat și proaspăt în locuința lor.

Cine poate participa la această campanie?

Campania este deschisă pentru o gamă variată de abonamente Orange, inclusiv Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start, cu valori de minimum 7 euro, abonamentele de internet mobil și planurile Orange Pro și Business Mobile. Există totuși câteva excepții, precum abonamentele hibride, Orange Young, Orange Senior, Yoxo sau Orange Me 25, care nu sunt eligibile pentru această campanie.

Orange continuă să surprindă clienții săi

În timp ce Orange România își răsplătește clienții cu premii fabuloase și bani, DIGI RCS-RDS nu a venit momentan cu o ofertă similară. Această diferență ar putea determina mulți clienți să se reorienteze către serviciile oferite de Orange, care continuă să își surprindă plăcut utilizatorii.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul