×

Orange România dă lovitura cu oferta de vacanțe de lux pentru clienți

Orange România dă lovitura cu oferta de vacanțe de lux pentru clienți

Orange România oferă clienților săi vacanțe de lux

Un nou operator intră pe piața de telecomunicații și își răsfață clienții cu oferte de vacanțe de lux

Orange România a lansat o ofertă senzațională pentru clienții săi, oferindu-le ocazia să câștige vacanțe de lux în valoare de 1.000 de euro. Aceasta vine ca o surpriză plăcută pentru utilizatorii care își doresc o schimbare în această perioadă.

O ofertă atractivă pentru clienții Orange

Operatorul telecomunicatiilor Orange România a anunțat că pune la bătaie 10 vouchere de vacanță în valoare de 1.000 de euro fiecare. Această ofertă generoasă îi încurajează pe clienți să exploreze destinații de vis și să se bucure de experiențe memorabile.

Cum poți câștiga un voucher de vacanță?

Pentru a intra în competiție și a avea șansa de a câștiga unul dintre cele 10 vouchere de vacanță oferite de Orange, clienții trebuie să îndeplinească câțiva pași simpli. Aceștia trebuie să își plătească facturile la Orange România folosind un card Mastercard și să salveze cardul în contul My Orange.

Șanse pentru toți utilizatorii Orange

Nu doar abonații Orange România pot participa la această competiție, ci și posesorii de cartele PrePay care reîncarcă cu un card Mastercard. Astfel, toți clienții Orange au oportunitatea de a câștiga unul dintre voucherele de vacanță.

Ce spun reprezentanții Orange

Reprezentanții Orange au declarat că, odată ce clienții au îndeplinit toți pașii necesari, aceștia intră automat în concurs pentru premiile oferite. Pentru mai multe detalii și informații suplimentare, utilizatorii interesați pot accesa site-ul oficial al companiei Orange.

DIGI RCS-RDS are de pierdut?

Oferta generoasă oferită de Orange România pare să pună în dificultate operatorul DIGI RCS-RDS. Până în prezent, acesta nu a reușit să vină cu o propunere atât de tentantă ca cea a competitorului său. Orange România demonstrează astfel că este pregătit să atragă clienții cu oferte inovatoare și avantajoase.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul