×

Obiecte misterioase amenință locuitorii din nordul județului Tulcea

Obiecte misterioase amenință locuitorii din nordul județului Tulcea

Locuitorii din nordul județului Tulcea au primit avertizări în legătură cu apariția unor obiecte misterioase care amenință zona. Iată ce s-a întâmplat:

Alerte prin sistemul RO-Alert

ISU Tulcea a transmis mesaje de avertizare către locuitorii din zece localități din nordul județului, printre care Isaccea, Ceatalchioi, Tulcea sau Somova. Informațiile au fost transmise prin intermediul sistemului RO-Alert.

Natura obiectelor misterioase

Autoritățile locale au precizat că obiectele nu sunt așteptate să cadă în apropierea locuințelor sau a zonelor populate. Cu toate acestea, natura și originea acestor obiecte rămân necunoscute, lăsând loc pentru speculații și îngrijorare în comunitate.

Alerte anterioare și context internațional

Mesaje asemănătoare au fost transmise și în noaptea de 9/10 februarie, vizând cetățenii din județele Tulcea și Galați. La acea dată, Rusia desfășura atacuri asupra unor porturi ucrainene, iar forțele aeriene turce au luat măsuri pentru a verifica spațiul aerian.

În contextul actual, cu tensiuni internaționale și incertitudini, apariția acestor obiecte misterioase ridică semne de întrebare și preocupări în rândul locuitorilor din nordul județului Tulcea.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul