×

Andreea Bălan, dezvăluită de colegul ei de la Antena 1: „Ea era rezervă și…”.

Andreea Bălan, dezvăluită de colegul ei de la Antena 1: „Ea era rezervă și…”.

Andreea Bălan, dezvăluită de colegul ei de la Antena 1: „Ea era rezervă și…”

Andreea Bălan, subiect de discuție

Andreea Bălan a fost făcută praf în fața tuturor. Detalii șoc despre iubita lui Victor Cornea au ieșit la suprafață. Se pare că unele persoane nu au o părere așa de bună despre ea.

Dezvăluiri la Dancing on Ice

Oase a vorbit despre proiectul Dancing on Ice, dezvăluind detalii despre Andreea Bălan și atitudinea ei controversată în timpul filmărilor. Nelu Cortea și Cătălin Bordea au comentat și ei cele întâmplate.

Accidente și tensiuni

Oase a dezvăluit că Andreea Bălan ar fi fost inițial doar o „rezervă” la Dancing on Ice. De asemenea, l-a numit „teroristă”, dând exemplu situații tensionate care au avut loc în timpul filmărilor, inclusiv un conflict legat de un accident al unei partenere.

Rezerva de la încălzire

Oase a afirmat că Andreea Bălan era percepută ca o „rezervă” chiar și în timpul încălzirii pentru show-ul de patinaj. Comediantul Cătălin Bordea a confirmat aceste informații, numind-o pe Andreea „a zecea roată de rezervă”.

Controverse și tensiuni pe patinoar

Oase a povestit despre un incident în care Andreea Bălan i-ar fi creat dificultăți în timpul încălzirii pentru show, deși nu era în programul oficial. Conflictul dintre cei doi pare să fi escaladat, iar Oase a recunoscut că a avut o confruntare cu vedeta.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul