×

INNA strălucește pe scena festivalului Tecate Pa’l Norte din Mexic alături de nume mari precum Imagine Dragons și Kendrick Lamar.

INNA strălucește pe scena festivalului Tecate Pa’l Norte din Mexic alături de nume mari precum Imagine Dragons și Kendrick Lamar.

INNA strălucește pe scena festivalului Tecate Pa’l Norte din Mexic alături de nume mari precum Imagine Dragons și Kendrick Lamar. Artista românească a fost prezentă la evenimentul grandios din Monterrey, unde a împărțit scena cu artiști de talie internațională.

INNA prezintă prima parte a albumului „Everything or Nothing”

În timp ce se bucură de succesul și recunoașterea la nivel mondial, INNA a lansat recent prima parte a albumului său „Everything or Nothing”. Acest nou proiect cuprinde 6 piese incendiare, compuse în cadrul conceptului Dance Queen’s House, care a devenit deja o tradiție pentru fanii săi.

Un sound electrizant și piese de succes

Albumul „Everything or Nothing” include hituri precum „Cheeky”, care a strâns peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, „Love Me”, „I Follow”, „Everything or Nothing”, „Imagination” și „Be My Lover”. Aceste piese reflectă energia și pasiunea artistei pentru muzică dance, cucerind audiența cu un sound inconfundabil.

Recorduri și colaborări de succes

INNA, una dintre cele mai de succes artiste din România, se poate lăuda cu peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube și peste 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify. Cu colaborări de succes alături de artiști precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel și alții, INNA a cucerit inimile fanilor din întreaga lume.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul