×

House of Ninjas: Serialul de spionaj care a cucerit Netflix și inimile fanilor!

House of Ninjas: Serialul de spionaj care a cucerit Netflix și inimile fanilor!

Un serial nou de pe Netflix a captivat publicul și a devenit rapid unul dintre cele mai populare seriale din lume. „House of Ninjas” a reușit să cucerească inimile fanilor și să se impună în clasamentele de top.

Un serial de spionaj inedit

„House of Ninjas” este un serial de doar 8 episoade care aduce în prim-plan clanurile ninja din Japonia feudală și le plasează în lumea modernă. Povestea se concentrează pe familia Tawara, o familie de ninja pensionată care se trezește implicată într-un complot malefic ce amenință Japonia.

Personaje captivante și o poveste plină de acțiune

Familia Tawara este formată din Haru, interpretat de Kento Kaku, Yoko jucată de Tae Kimura, și Soichi, interpretat de Yosuke Eguchi. Aceste personaje sunt puțin plictisite de viața lor cotidiană, dar totul se schimbă atunci când sunt atrași într-o serie de evenimente care îi readuc în lumea ninja-ilor.

Reînvierea unei vieți abandonate

Pentru Haru și ceilalți membri ai familiei, aceasta înseamnă reînvierea unei vieți pe care o credeau abandonată. Se regăsesc din nou în mijlocul luptei pentru dreptate și siguranța Japoniei, iar aventurile lor sunt pline de acțiune și suspans.

O creație originală pe Netflix

Serialul „House of Ninjas” este o creație originală bazată pe o poveste scrisă de Kento Kaku, Yoshiaki Murao și Takafumi Imai. Disponibil și pe Netflix România, acest serial a ajuns rapid în topuri și a captivat publicul din întreaga lume.

„House of Ninjas” reușește să aducă în prim-plan universul ninja-ilor într-un mod inedit și captivant, transformând o poveste tradițională într-o aventură modernă și plină de surprize.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul