×

LIDL demolează și reconstruiește un magazin în Brașov. Ce surprize pregătește retailerul?

LIDL demolează și reconstruiește un magazin în Brașov. Ce surprize pregătește retailerul?

Decizie de ultimă oră în lumea supermarketurilor din Brașov! LIDL demolează și reconstruiește un magazin, iar clienții vor avea parte de surprize.

Planuri mari pentru retail

Cei de la LIDL au luat decizia de a demola și reconstrui unul dintre magazinele din Brașov, cu scopul de a oferi o experiență îmbunătățită clienților lor fideli.

Modernizare și extindere

Magazinul actual urmează să fie demolat pentru a face loc unui nou supermarket, mai spațios și mai modern. Acesta va fi construit pe terenul ce a găzduit în trecut un magazin Plus și va oferi o suprafață mai mare de 1.450 mp.

Autorizație de demolare eliberată

Primăria Brașov a emis recent autorizația pentru derularea lucrărilor de demolare, semn că proiectul este în plină desfășurare.

Extindere națională

LIDL nu se oprește aici, având în plan și construirea altor magazine noi. Cu nouă magazine deja funcționale în Brașov, retailerul demonstrează angajamentul său pentru extinderea la nivel național.

Încheiere

Clienții vor trebui să aștepte cu nerăbdare momentul când noul magazin LIDL va fi gata pentru a-i primi într-un spațiu mult mai prietenos și modern. Până atunci, continuăm să urmărim cu interes evoluția acestui proiect ambițios.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul