×

Hornbach oferă salarii competitive și beneficii atractive pentru diverse poziții în magazine din mai multe orașe din țară

Hornbach oferă salarii competitive și beneficii atractive pentru diverse poziții în magazine din mai multe orașe din țară

Hornbach, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj din țară, oferă oportunități de angajare cu salarii competitive și beneficii atractive în diverse orașe.

Diverse poziții disponibile în mai multe orașe

Hornbach caută personal pentru mai multe poziții în diferite magazine din țară, printre care se numără agenți de servicii pentru clienți/call center, lucrători comerciali, manipulanți de mărfuri, coordonatori pentru centrele de expediere și specialiști în achiziții, cu cunoștințe de limba germană. Oportunitățile de angajare sunt prezente în orașe precum Balotești, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Domnești, Oradea, Popești-Leordeni, Sibiu și Timișoara.

Beneficii variate și atractive pentru angajați

Angajații Hornbach beneficiază de un pachet complet de beneficii, care includ bonusuri de performanță, prime de sărbători, tichete de masă, decontarea transportului, discounturi, abonament la servicii medicale, zile de concediu în plus, activități de team-building, training-uri de specializare, cursuri de dezvoltare personală, susținere în reconversii profesionale interne, birouri/scaune ergonomice, program de lucru flexibil și provizii gratuite de cafea/ceai/snak-uri la birou. De asemenea, angajații au posibilitatea de a lucra de acasă sau în sistem hybrid, iar Hornbach furnizează telefon și laptop de serviciu pentru aceștia.

Exemple de salarii oferite în funcție de experiență

Salariile oferite la Hornbach variază în funcție de experiența și poziția angajatului. De exemplu, un lucrător comercial polivalent cu 12 ani de experiență poate câștiga 4.000 de lei net pe lună, în timp ce un manipulant mărfuri cu aceeași experiență poate ajunge la un salariu lunar de 4.500 de lei net, plus bonusuri și tichete de masă. Un șef de departament cu o experiență de un an poate avea un salariu lunar de 3.500 de lei.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă stabil, cu perspective de dezvoltare și beneficii atractive, Hornbach poate fi o opțiune excelentă pentru tine!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul