×

Gabriela Firea acuză PSD că ezită să-i anunțe oficial candidatura la Primăria Capitalei

Gabriela Firea acuză PSD că ezită să-i anunțe oficial candidatura la Primăria Capitalei

Gabriela Firea acuză PSD că ezită să-i anunțe oficial candidatura la Primăria Capitalei

Gabriela Firea, primarul Sectorului 1 al Bucureștiului și lider al PSD București, a făcut recent declarații în legătură cu ezitarea conducerii partidului de a-i anunța oficial candidatura la Primăria Capitalei. Firea a subliniat că se simte nedreptățită de faptul că este prezentată drept candidatul „Deocamdată”, fără a primi o confirmare oficială din partea partidului.

Într-un interviu acordat Prima News, Firea a explicat că este hotărâtă să candideze la Primăria Capitalei și că a demonstrat în cei 4 ani de mandat ca primar că are abilitățile și proiectele necesare pentru a conduce Bucureștiul. Cu toate acestea, lidera social-democraților bucureșteni a reiterat faptul că politica este un sport de echipă și că este important ca toți membrii PSD să fie uniți și să susțină candidatura pe care o doresc.

Firea a subliniat că este nevoie de un efort comun din partea tuturor membrilor partidului, inclusiv președinții celor șase sectoare, candidații de la sectoare, primarii în funcție și colegii din PSD și aliați, pentru a decide și susține candidatura dorită pentru Primăria Capitalei.

În ceea ce privește ezitarea din partea conducerii partidului, Gabriela Firea a precizat că așa simte și că s-a stabilit un termen „deocamdată” pentru candidatura sa, ceea ce nu o face să se simtă susținută în mod adecvat. Cu toate acestea, Firea a menționat că aceasta este o problemă internă a partidului și că intenționează să o rezolve în interiorul acestuia.

În ceea ce privește o posibilă plecare din partid în cazul în care nu va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea a subliniat că nu are de gând să părăsească partidul, deoarece nu a venit în politică pentru funcții, ci pentru a aduce schimbări pozitive în viața oamenilor.

În concluzie, Gabriela Firea acuză PSD că ezită să-i anunțe oficial candidatura la Primăria Capitalei, exprimându-și dorința de a avea sprijinul și susținerea partidului în această cursă electorală importantă.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul