×

Salariile concurenților din Survivor 2024: Cine câștigă cel mai mult la Pro TV?

Salariile concurenților din Survivor 2024: Cine câștigă cel mai mult la Pro TV?

Salariile concurenților din Survivor 2024: Cine câștigă cel mai mult la Pro TV?

În cel mai recent sezon al emisiunii Survivor, numit Survivor All Stars, telespectatorii vor avea ocazia să îi revadă pe cei mai importanți concurenți din sezoanele precedente. Cu toate că aceștia se luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro, un aspect interesant este legat de salariile pe care le primesc acești concurenți pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană.

Cel mai bine plătit dintre toți concurenții este nimeni altul decât Jador, cunoscutul manelist care și-a negociat contractul la sânge. Pe lângă un salariu uriaș de 10.000 de euro pentru fiecare săptămână în concurs, Jador a avut și o pretenție excentrică – să își poată lua Biblia cu el în junglă. Deși niciun concurent anterior nu a beneficiat de acest privilegiu, producătorii de la Pro TV au acceptat cererea lui Jador.

Motivul invocat de Jador pentru această solicitare este că în perioada în care se află în competiție, el ar fi avut programate și concerte, din care ar fi obținut venituri mai mari. Astfel, dacă Jador ar reuși să ajungă până în finală, ar câștiga nu mai puțin de 160.000 de euro din salariul de la Survivor. În plus, ar mai primi și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Pe locul doi în topul salariilor se află Andreea Tonciu, care a negociat un onorariu de 6000 de euro pe săptămână. Din păcate, bruneta a părăsit competiția în urma unui joc de eliminare, așa că nu va beneficia de întregul salariu.

Celelalte vedete participante la Survivor România 2024 au salarii fixe. Zannidache, TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Jorge și Roxana Nemeș primesc câte 5000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs.

În ceea ce privește echipa Războinicilor, salariile sunt mai mici, deoarece concurenții nu au aceeași notorietate ca și celebritățile din echipa Faimoșilor. Cu toate acestea, Pro TV le-a oferit un onorariu de 2000 de euro pe săptămână, ceea ce nu este deloc de neglijat în contextul economic actual. Concurenții din echipa Războinicilor sunt Alex Delea, Iancu Sterp, Andrei Ciobanu, Maria Chițu, Ana Porgras, Ștefania Stan, Alexandra Duli, Maria Lungu, Relu Pănescu, Ștefania Stănilă, Lola Crudu și Robert Moscalu.

Astfel, în cadrul show-ului Survivor All Stars, concurenții se luptă pentru marele premiu, dar și pentru salarii considerabile, care reflectă popularitatea și valoarea lor în industria media.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul