×

Estimările lui Dîncu: PSD în jur de 30%, AUR pe locul doi cu 20%, PNL între 15-18%

Estimările lui Dîncu: PSD în jur de 30%, AUR pe locul doi cu 20%, PNL între 15-18%

Estimările lui Dîncu: PSD în jur de 30%, AUR pe locul doi cu 20%, PNL între 15-18%

Președintele Consiliului Național Politic al PSD, sociologul Vasile Dîncu, a făcut estimări privind rezultatele viitoarelor alegeri europarlamentare. Potrivit acestuia, PSD se așteaptă să obțină în jur de 30% din voturi, ceea ce ar fi un rezultat foarte bun pentru partid. Pe locul al doilea, Dîncu estimează că se va situa AUR, cu aproximativ 20% din voturi, iar PNL va ocupa locul al treilea, cu un scor estimat între 15 și 18%.

PSD: Obiectivul este ocuparea primei poziții

Vasile Dîncu a precizat că PSD are încredere că va obține prima poziție în urma alegerilor europarlamentare, având în vedere rezultatele bune pe care le-a înregistrat în sondaje. Estimarea de aproximativ 30% din voturi ar reprezenta un succes important pentru partid.

AUR: Un scor estimat de peste 20%

Președintele Consiliului Național Politic al PSD a menționat că AUR se va situa pe locul al doilea, cu un scor estimat de peste 20% din voturi. Dîncu a subliniat că poziția AUR față de PSD va depinde în mare măsură de numărul de voturi primite din străinătate.

PNL: Între 15 și 18% din voturi

Vasile Dîncu a estimat că PNL va ocupa locul al treilea în urma alegerilor europarlamentare, cu un scor situat între 15 și 18%. Potrivit acestuia, rezultatul obținut de PNL va influența strategia de viitor a partidului, în funcție de cât de aproape se va situa de limita superioară sau inferioară a estimărilor.

Acesta este clasamentul previzionat de Vasile Dîncu pentru alegerile europarlamentare din acest an. Cu toate acestea, rezultatele finale vor fi cunoscute doar după încheierea scrutinului și centralizarea voturilor.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul