×

Bucătăria TV se alătură grilei de programe a DIGI RDS-RCS

Bucătăria TV se alătură grilei de programe a DIGI RDS-RCS

Bucătăria TV se alătură grilei de programe a DIGI RDS-RCS

Clienții DIGI RDS-RCS au parte de vești bune în ceea ce privește grila de programe din acest an. Un nou post va intra în grilă și promite să fie de excepție.

Bucătăria TV – un nou jucător pe piața media

Începutul anului 2024 aduce o veste proaspătă pentru telespectatorii români – un nou post TV, Bucătăria TV, ce a primit licența de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) într-o ședință publică desfășurată pe 16 ianuarie 2024. Așadar, în curând, televiziunile românești se vor îmbogăți cu un nou jucător în peisajul media.

Oferind conținut diversificat și captivant

Bucătăria TV se va alătura grilei operatorilor de cablu, oferind un conținut diversificat și captivant pentru publicul larg. Potrivit proiectului depus la CNA, noul canal TV va fi deținut de societatea Seraphim Media Group, în care acționarii majoritari sunt Alexandru Răducanu (95%) și Alina Ioana Preda (5%).

Un proiect ambițios în domeniul infotainment-ului

Bucătăria TV nu este doar un simplu post generalist, ci un proiect ambițios care aduce în prim-plan conținutul de infotainment. Canalul va împărți infrastructura materială și umană cu studiourile Canal 33, iar două nume sonore, Robert Turcescu și Liviu Mihaiu, se alătură echipei.

O grilă bogată în emisiuni captivante

Astfel, DIGI RDS-RCS își majorează lista de programe cu încă unul. Proiectul Bucătăria TV se diferențiază prin diversitatea conținutului, dorind să ofere o experiență captivantă și relaxantă pentru toate gusturile. Printre genurile de emisiuni incluse în grila Bucătăria TV se regăsesc reality-show-uri, talk-show-uri, filme artistice românești și muzică de petrecere în serile de sâmbătă și duminică.

Promovarea alimentației sănătoase și colaborarea cu youtuberi de succes

Proiectul vizează și colaborarea cu youtuberi de succes în domeniul culinar pentru a oferi conținut atractiv și autentic. De asemenea, Bucătăria TV își propune să devină un proiect popular, abordând subiectul din ce în ce mai important al alimentației sănătoase. Canalul dorește să ofere soluții gustoase și accesibile prezentate într-o manieră plăcută, anticipând un potențial succes comercial într-un mediu media dominat de dorința publicului pentru conținut relevant și diversificat.

Așadar, telespectatorii DIGI RDS-RCS vor avea parte de o grilă de programe îmbogățită cu Bucătăria TV, un nou post TV ce promite să ofere conținut captivant și diversificat în anul 2024. Cu emisiuni variate și colaborări interesante, Bucătăria TV se adresează tuturor românilor, inclusiv publicului din mediul rural, și își propune să devină un proiect popular și de succes în industria media.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul