×

Andreea Tonciu a fost eliminată din competiția Survivor România All Stars. Ce mesaj a transmis fanilor

Andreea Tonciu a fost eliminată din competiția Survivor România All Stars. Ce mesaj a transmis fanilor

Andreea Tonciu eliminată din competiția Survivor România All Stars

Andreea Tonciu, una dintre cele mai cunoscute concurente ale emisiunii Survivor România All Stars, a fost eliminată din competiție după primul joc de eliminare. Concurenta a intrat la duel cu Roxana Nemeș, iar rezultatul a fost unul surprinzător pentru fanii emisiunii.

Dezamăgire și recunoștință pentru Andreea Tonciu

După eliminare, Andreea Tonciu a transmis un mesaj către fanii săi, exprimându-și dezamăgirea că nu a reușit să rămână mai mult timp în competiție. Ea a promis acasă că va sta între 3 și 4 săptămâni în Republica Dominicană, dar nu a reușit să-și îndeplinească obiectivul.

În ciuda dezamăgirii, Andreea Tonciu a afirmat că experiența Survivor All Stars i-a schimbat viața și că a trăit lucruri unice pe parcursul competiției. Ea a recunoscut că adaptarea la condițiile din Republica Dominicană a fost una dificilă, în special dormitul fără acoperiș și pat.

Ajunsa acasă, Andreea Tonciu a simțit nevoia să-și exprime recunoștința că s-a întors în siguranță. Cu toate că drumul de întoarcere a fost presărat cu peripeții și întârzieri, vedeta se declară încântată că a revenit acasă și că poate petrece timp alături de fiica sa.

Reacția fanilor și planurile viitoare ale Andreei Tonciu

Pe grupurile de fani ale emisiunii, circulă o imagine cu Andreea Tonciu și Elena Ionescu, semn că și aceasta din urmă ar fi fost eliminată. Fanii sunt șocați de plecarea Andreei Tonciu, mai ales că Elena a câștigat trofeul în primul sezon al emisiunii.

În urma eliminării, Andreea Tonciu s-a programat la o sesiune de răsfăț și masaj, pentru a-și reveni după experiența dificilă din Republica Dominicană. Aceasta a declarat că oasele sale sunt mutate și că are nevoie de îngrijire pentru a se recupera complet.

În ciuda eliminării, Andreea Tonciu se bucură de susținerea fanilor și promite că va reveni cu noi proiecte și apariții în viitorul apropiat. Vedeta a transmis că experiența Survivor All Stars a fost una unică și că a avut oportunitatea de a se descoperi pe sine într-un mod nou și provocator.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul