×

Elevii din 26 de județe, inclusiv București, intră în vacanța de schi începând de vineri: Modulul 4 începe pe 26 februarie.

Elevii din 26 de județe, inclusiv București, intră în vacanța de schi începând de vineri: Modulul 4 începe pe 26 februarie.

În curând, elevii din 26 de județe, inclusiv București, se pregătesc să intre în vacanța de schi, iar anul școlar se schimbă odată cu venirea modulului 4. Iată cum se desfășoară programul în fiecare județ:

Vacanța de schi în februarie 2024

Elevii din București și alte 25 de județe se bucură de vacanța de schi începând de vineri, 16 februarie, imediat după terminarea cursurilor. După o săptămână de distracție pe pârtii, aceștia se întorc la școală pentru modulul 4 al cursurilor luni, 26 februarie.

Județele Bistrița-Năsăud și Satu Mare

Elevii din aceste județe își încheie vacanța de schi vineri, 16 februarie, dar revin la școală pentru modulul 4 luni, 19 februarie.

Alte 14 județe

Elevii din aceste județe vor continua ultima săptămână din modulul 3 până vineri, 22 februarie, când vor începe propriile lor vacanțe de schi.

Ministerul Educației a stabilit harta vacanțelor din februarie 2024 în urma consultărilor cu părinții, elevii și partenerii instituționali. Această vacanță mobilă a fost introdusă pentru a susține industria stațiunilor de schi și a operatorilor de transport pe cablu.

Structura anului școlar 2023-2024

Calendarul anului școlar pentru fiecare județ poate fi consultat și descărcat pentru a fi salvat pe telefon sau calculator. După vacanța de schi, urmează modulul 4, apoi vacanța de primăvară și modulul 5.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul