×

Ioana Cosma: De la Pro TV la proiectul personal – pasiunea pentru sport și necuvântătoare.

Ioana Cosma: De la Pro TV la proiectul personal – pasiunea pentru sport și necuvântătoare.

Ioana Cosma, fostă comentatoare de sport de la Pro TV, și-a găsit drumul către proiectul personal care îmbină pasiunea pentru sport cu iubirea pentru animale.

De la Pro TV la proiectul personal

După 28 de ani petrecuți în media și în lumea sportului, Ioana Cosma a decis să-și urmeze visul și să-și dedice timpul și energia proiectului său personal.

O carieră dedicată sportului

Ioana a început cariera sa la Pro TV în anul 1995, contribuind la diverse emisiuni și evenimente sportive, ajungând chiar șefa departamentului de sport. A fost prezentă activ în comentarea meciurilor de fotbal, handbal și tenis, fiind o figură cunoscută în peisajul media din România.

De la concediere la proiectul personal

După ce a fost concediată de la Pro TV, Ioana Cosma a colaborat cu Fanatik și apoi și-a dedicat timpul pentru a-și construi proiectul personal, care îmbină pasiunea sa pentru fotbal cu iubirea pentru animale.

Un nou început

În prezent, Ioana găzduiește un podcast în colaborare cu Pagina de Media, unde discută despre fotbal și aduce în studio patrupede. De asemenea, la domiciliu se ocupă cu afecțiune de nu mai puțin de nouă suflete necuvântătoare.

Concluzie

Ioana Cosma demonstrează că pasiunea, determinarea și iubirea pentru ceea ce faci te pot ghida către noi oportunități și realizări remarcabile în viață.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul