×

Diana Șoșoacă: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie – Tot ce trebuie să știi despre controversata senatoare.

Diana Șoșoacă: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie – Tot ce trebuie să știi despre controversata senatoare.

Despre Diana Șoșoacă, senatoarea controversată, există multe lucruri de știut. Iată un scurt rezumat al informațiilor esențiale despre ea:

Date personale

Nume la naștere: Șoșoacă Diana

Data nașterii: 13 noiembrie 1975

Locul nașterii: București

Carieră și implicare politică

Diana Șoșoacă este avocat de profesie și în prezent activează ca senatoare independentă, după ce a fost exclusă din partidul AUR.

Este cunoscută pentru implicarea sa în numeroase scandaluri politice și pentru atacurile dure pe care le-a lansat împotriva altor politicieni.

Opiniile privind măsurile anti-COVID

Este una dintre vocile cele mai vocale în ceea ce privește măsurile de combatere a coronavirusului în România.

În trecut, a anunțat că va face tot posibilul pentru a deshuma persoanele decedate din cauza COVID-19 pentru a li se efectua încă o autopsie din cauza suspiciunilor de fraudă.

Situația financiară

Salariu: Diana Șoșoacă încasează lunar suma de 18.720 lei brut, adică 133.842 lei pe an.

Avere: Deși salariul său de la Senatul României nu reprezintă principala sursă de venit, Diana Șoșoacă deține mai multe proprietăți, inclusiv terenuri și imobile, precum și obiecte de artă valoroase.

Deține două conturi bancare cu sume substanțiale și încasează lunar o sumă consistentă ca avocat.

Conclusion

Diana Șoșoacă este o figură politică cu o carieră controversată și o situație financiară solidă, fiind implicată în numeroase aspecte ale vieții publice din România.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul