×

Locațiile din București unde poți dona haine și să faci o diferență

Locațiile din București unde poți dona haine și să faci o diferență

În București, gesturile mici pot face o mare diferență în viețile celor nevoiași. Există diverse locații în care poți dona haine pentru a aduce zâmbetul pe chipurile celor aflați în dificultate.

Containerele Primăriei Sectorului 1

Dacă te afli în Sectorul 1 al Capitalei, poți găsi 15 containere amplasate în diferite parcuri, precum Parcul Brâncuși, Parcul Kiseleff sau Parcul Regina Maria. Aici poți lăsa hainele pe care nu le mai porți, iar acestea vor fi redistribuite către cei care au nevoie de ele.

Programe de sustenabilitate la H&M și Zara

Magazinele H&M și Zara din București derulează programe prin care poți recicla hainele pe care nu le mai dorești. La H&M, vei primi vouchere în schimbul hainelor vechi, în timp ce la Zara, acestea vor fi donate sau reciclate în parteneriat cu diferite organizații umanitare.

Locațiile punctelor de colectare Zara

În București, punctele de colectare Zara se găsesc în diverse centre comerciale, precum Sun Plaza, AFI Cotroceni sau Park Lake. Aici, hainele donate vor ajunge la cei care au cu adevărat nevoie de ele sau vor fi reutilizate în scopuri caritabile.

Gesturile tale contează! Alege să faci o schimbare în comunitatea ta și să aduci un strop de bucurie în viețile celor aflați în nevoie.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul