×

Descoperă cele 8 zone de picnic din București unde poți face grătar

Descoperă cele 8 zone de picnic din București unde poți face grătar

Descoperă cele 8 zone de picnic din București unde poți face grătar

Într-un oraș aglomerat precum Bucureștiul, este greu să găsești un loc liniștit unde să te relaxezi și să faci un grătar în aer liber. Cu toate acestea, autoritățile au luat măsuri pentru a oferi locuitorilor posibilitatea de a se bucura de activitățile în aer liber, fără să fie nevoie să părăsească capitala.

În Sectorul 2 al Bucureștiului, există câteva locuri special amenajate pentru picnic și grătare. Parcul Circului și Parcul Tineretului sunt doar două dintre aceste locații. Aici, bucureștenii pot aprinde focul și se pot bucura de o zi în natură alături de prieteni și familie. Este important de menționat că nu trebuie să plătiți nicio taxă pentru a folosi aceste facilități, însă trebuie să vă aduceți propriul grătar.

În Sectorul 4, în Parcul Lumea Copiilor, au fost amenajate foișoare de lemn dotate cu 70 de grătare special realizate pentru locuitorii Bucureștiului. Aici, curățenia este asigurată de către reprezentanții Administrației Domeniului Public, astfel încât oamenii să se poată bucura în voie de activitatea lor preferată.

În Sectorul 6, în Parcul Crângași și în cartierul ANM Brâncuși, există de asemenea zone speciale pentru grătare și picnicuri. Amplasate pe malul Lacului Morii, aceste locuri oferă o priveliște frumoasă și sunt dotate cu foișoare, grătare, coșuri de gunoi și băncuțe pentru a vă putea relaxa în voie.

Este important de menționat că, conform legii în vigoare, grătarele se pot face doar în locurile special amenajate în acest scop, pentru a se evita încălcarea regulilor și aplicarea amenzilor. Cu toate acestea, aceste zone de picnic din București sunt o oportunitate minunată de a scăpa de agitația orașului și de a petrece timp de calitate în natură.

Așadar, dacă locuiți în București și doriți să faceți un grătar în aer liber, nu trebuie decât să vă îndreptați către una dintre cele 8 zone de picnic special amenajate în diferite sectoare ale orașului. Încercați această experiență și bucurați-vă de un moment de relaxare și distracție în mijlocul naturii, chiar în inima Bucureștiului.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul