×

Dedeman oferă un cadou surpriză clienților: un teren pentru depozitarea zăpezii în Bacău

Dedeman oferă un cadou surpriză clienților: un teren pentru depozitarea zăpezii în Bacău

Într-un gest neașteptat și generos, frații Dedeman au hotărât să ofere un cadou surpriză clienților lor din Bacău. Cei doi patroni ai celebrului lanț de magazine de bricolaj au pus la dispoziție un teren pentru depozitarea zăpezii în zona de nord a orașului, lângă magazinul Selgros. Acest gest vine în sprijinul Primăriei Bacău, care se confruntă cu dificultăți în gestionarea procesului de deszăpezire în municipiu.

În ultimele zile, ninsorile abundente au creat probleme în zona Bacău, iar autoritățile locale au avut dificultăți în fața cantităților masive de zăpadă. Pentru a face față situației, Serviciul Municipal de Utilități Publice din Bacău a încheiat două contracte cu firmele Trust GP și Pietrofin pentru ridicarea zăpezii și închirierea sărărițelor suplimentare. Valoarea contractului cu Trust GP se ridică la aproximativ 200.000 de lei, în timp ce cel cu Pietrofin depășește 100.000 de lei. În ciuda eforturilor depuse de autorități, încă există o cantitate de zăpadă nedeplasată și un lot care nu a putut fi adjudecat prin procedura de achiziții.

În acest context, intervenția fraților Dedeman vine ca un sprijin binevenit pentru Primăria Bacău. Terenul pus la dispoziție de companie poate fi utilizat de autorități pentru depozitarea zăpezii acumulate în urma ninsorilor. Aceasta reprezintă o soluție rapidă și eficientă, care va ajuta la eliberarea străzilor și trotuarelor din oraș și asigurarea unei circulații mai fluide și sigure pentru locuitori.

Cu acest gest, Dedeman demonstrează nu doar preocuparea pentru clienții săi, ci și implicarea activă în comunitatea locală. Compania nu se limitează doar la oferirea unei game variate de produse de bricolaj, ci dorește să creeze un mediu plăcut atât în interiorul magazinelor, cât și în afara lor. Astfel, prin sprijinirea Primăriei Bacău în procesul de deszăpezire, Dedeman consolidează relația cu clienții săi și devine un partener de încredere pentru comunitatea locală.

În final, gestul generos al fraților Dedeman este un exemplu de implicare civică și responsabilitate socială, care merită apreciat și recunoscut. Sperăm că și alte companii vor urma această inițiativă și că sprijinul oferit de Dedeman va avea un impact pozitiv în gestionarea situațiilor de urgență în viitor.

Surse:
– https://www.stiridebacau.ro/2022/01/19/dedeman-ofera-un-cadou-surpriza-clientilor-un-teren-pentru-depozitarea-zapezii-in-bacau/
– https://www.bzi.ro/dedeman-ofera-un-cadou-surpriza-clientilor-un-teren-pentru-depozitarea-zapezii-in-bacau-4546928

Partajează acest conținut:

Publică comentariul