×

Tzancă Uraganu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie, nume adevărat

Tzancă Uraganu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie, nume adevărat

Tzancă Uraganu: Viața tumultoasă a artistului și detaliile picante despre averea și relațiile sale

Tzancă Uraganu, artistul momentului din lumea manelelor, cucerește topurile muzicale și devine rapid viral pe YouTube. Însă puțini știu despre viața tumultoasă a lui Andrei Velcu, numele real al acestui manelist. Finul lui Florin Salam, Tzancă Uraganu a fost implicat în numeroase controverse legate de viața sa amoroasă. Deși oficial este căsătorit cu Lambada, mama fetiței sale, el avea și o amantă cu care se afișa public. Aceasta este Mădălina Miu, compozitoarea pieselor sale. Cu toate acestea, Tzancă s-a plictisit de ea și s-a cuplat cu o make-up artistă numită Alina, cunoscută și sub numele de Marymar, care a fost implicată în trecut în videochat.

Tzancă Uraganu nu are afaceri proprii, dar câștigă bani frumoși din muzică. Artistul se mândrește cu un palat evaluat la aproximativ 500.000 de euro, situat în Ploiești, care este plin cu obiecte extrem de valoroase, poleite cu aur. De asemenea, el deține o mulțime de mașini de lux, iar parc-ul auto al artistului este într-o continuă expansiune. Printre mașinile sale se numără un BMW X5, un Lamborghini, un Rolls Royce și recent a fost văzut conducând un impresionant Audi RS. Tzancă Uraganu are o mulțime de piese în care critică produsele contrafăcute și hainele false de brand, în timp ce el însuși se laudă cu costume în valoare de peste 5000 de euro și haine de la cele mai renumite firme internaționale.

Detalii despre Tzancă Uraganu:
– Nume complet: Velcu Andrei
– Data nașterii: 1990
– Locul nașterii: Ploiești
– Parteneră: Lambada
– Greutate: 80 kg
– Înălțime: 1,73 m

Tzancă Uraganu a avut o înțelegere tulburată cu fratele său, un alt manelist cunoscut, cu un nume de scenă la fel de bombastic – Miraj Tzunami. Cei doi frați au avut o dispută publică, dar au reușit să se împace și chiar au lansat o piesă împreună. În trecut, Tzancă a fost surprins într-un incident șocant la un concert, când un interlop i-a aplicat un pumn fără niciun avertisment.

Cu toate că Tzancă Uraganu este un artist de succes și se bucură de faimă în lumea manelelor, viața lui tumultoasă și afacerea sa muzicală continuă să atragă atenția publicului și să stârnească controverse în această industrie.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul