×

Cele mai frumoase restaurante cu priveliște din București care merită vizitate

Cele mai frumoase restaurante cu priveliște din București care merită vizitate

Cele mai frumoase restaurante cu priveliște din București care merită vizitate

Bucureștiul este recunoscut pentru terasele și restaurantele sale de pe rooftop, care oferă o priveliște spectaculoasă și meniuri variate. În acest oraș vibrant, există câteva restaurante care se evidențiază prin aspectul lor elegant și peisajul deosebit. Dacă ești în căutarea unei experiențe gastronomice de neuitat, iată câteva recomandări:

1. Linea – Closer to the moon: Acest restaurant unic îți oferă posibilitatea de a lua masa pe terasa situată pe acoperișul său într-un igluu spectaculos amenajat, chiar și în timpul iernii. Cu o priveliște către Centrul Vechi și Casa Poporului, acest loc special este perfect pentru cei care își doresc o atmosferă rafinată. Meniul este urban, iar rezervările se pot face în timpul programului normal de lucru.

2. Aria TNB: Situat deasupra Teatrului Național, acest restaurant cu terasă oferă o priveliște frumoasă către celebrul Hotel Intercontinental. Aici poți savura preparate europene deosebite, precum rață sau mușchi de vită argentiniană. Locul este ideal și pentru evenimente speciale.

3. NOR Sky: Amplasat în Sky Tower, la o înălțime de 136 de metri, NOR Sky este cel mai înalt restaurant din București. Priveliștea fabuloasă a orașului se deschide în fața ochilor tăi, oferindu-ți o experiență cu adevărat memorabilă. Meniul acestui restaurant combină influențe din bucătăriile celebre ale lumii cu note locale.

Acestea sunt doar câteva dintre restaurantele cu o priveliște frumoasă din București. Alte opțiuni populare includ Cismigiu – Bistro la Etaj, 18 Lounge, Silk Panoramic Restaurant, Sky Bar, Vu’s Rooftop Restaurant și Dialogue MNAC. Indiferent de alegerea ta, vei fi răsfățat cu peisaje spectaculoase și experiențe culinare deosebite în capitala noastră.

Dacă vrei să te bucuri de o masă într-o ambianță elegantă și să admiri priveliști impresionante ale orașului, aceste restaurante cu priveliște din București merită cu siguranță o vizită.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul