×

Constantin Budescu: Biografia unui Fotbalist de Succes

Constantin Budescu: Biografia unui Fotbalist de Succes

Constantin Budescu este un fotbalist de succes originar din Urziceni, născut pe 19 februarie 1989. Cu o înălțime de 1,86 m și o greutate de 80 kg, Budescu este un atlet desăvârșit care a făcut carieră în fotbalul românesc și internațional.

De la începuturi la FCV Farul

Budescu s-a remarcat în lumea fotbalului încă de la vârsta de 12 ani, atunci când a fost observat de Răduță Gheoca, fost maseur la Petrolul Ploiești. De la amatori, a evoluat rapid în Liga a II-a și a devenit un jucător de bază în echipe precum Astra Ploiești și Astra Giurgiu, unde a câștigat chiar titlul de campion al României alături de Marius Șumudică.

Experiența internațională și succesul financiar

Budescu și-a încercat norocul și în afara granițelor, evoluând pentru echipe ca Dalian Professional, Al Shabab sau FCSB. Cu un salariu impresionant de un milion de dolari pe an în China, Budescu a reușit să-și asigure un viitor financiar stabil. În paralel, a întemeiat o frumoasă familie alături de soția sa, Mădălina, având împreună doi băieți.

Performanțe la echipa națională

Budescu nu s-a remarcat doar la nivel de cluburi, ci și în echipa națională a României, unde a avut evoluții remarcabile. A contribuit la calificarea la Campionatul European din 2016 și a fost unul dintre jucătorii de bază ai tricolorilor în acea perioadă.

Continuarea carierei la FCV Farul

Începând din 2023, Constantin Budescu își aduce talentul și experiența la FCV Farul, unde speră să continue să impresioneze pe teren și să aducă succes echipei sale.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul