×

Claudiu Niculescu: Biografie, Cariera Fotbalistică și Viața Personală

Claudiu Niculescu: Biografie, Cariera Fotbalistică și Viața Personală

Recent, s-a aflat mai multe despre viața personală și cariera fotbalistică a lui Claudiu Niculescu, fost fotbalist român și actual antrenor de fotbal. Iată câteva detalii interesante despre el:

Biografie

Claudiu Niculescu s-a născut pe 23 iunie 1976 la Slatina, în județul Olt. A început să joace fotbal la Craiova, apoi și-a continuat cariera la Drobeta Turnu Severin și Electroputere, înainte de a ajunge la Universitatea Craiova și apoi la Dinamo.

Cariera Fotbalistică

Pe teren, Niculescu a fost cunoscut sub numele de „Clau-gol” datorită abilităților sale de atacant. A jucat pentru Dinamo între 2001 și 2008, câștigând 3 Cupe ale României, 2 titluri de campion și o Supercupă. De-a lungul carierei sale, a mai evoluat la echipe precum Duisburg, Omonia Nicosia și U Cluj.

Viața Personală

Familie

Niculescu s-a căsătorit de două ori. Prima sa căsătorie a fost cu Lidia Niculescu, cu care a avut doi copii, Alexia Rebecca și Denis Alexandru. În prezent, Lidia lucrează la un azil de bătrâni din Anglia. După divorțul lor în 2006, Niculescu s-a căsătorit cu Diana Munteanu, o figură cunoscută în spațiul monden. Cei doi au avut un fiu împreună, însă au divorțat după 7 ani de căsnicie.

Probleme cu Jocurile de Noroc

Deși a avut o carieră de succes în fotbal, Niculescu nu a reușit să strângă o avere semnificativă din cauza unei presupuse patimi pentru jocurile de noroc, conform zvonurilor.

Acestea sunt doar câteva aspecte din viața și cariera lui Claudiu Niculescu, un nume important în fotbalul românesc.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul