×

Aquapark-ul din Cluj primește undă verde pentru construcție din partea urbaniștilor.

Aquapark-ul din Cluj primește undă verde pentru construcție din partea urbaniștilor.

Un proiect mult așteptat de clujeni primește undă verde pentru construcție, iar orașul se pregătește să aibă un nou punct de atracție pentru petrecerea timpului liber. Aquapark-ul din Cluj-Napoca va fi o destinație de relaxare și distracție pentru locuitorii și turiștii care vor să se răcorească în zilele călduroase de vară.

Detalii despre proiect

Proiectul Aquapark-ului din Cluj a primit aviz favorabil din partea Comisiei de Urbanism din Primăria Cluj-Napoca pentru studiul de fezabilitate și planul urbanistic zonal. Acest lucru înseamnă că proiectul se apropie de aprobarea finală în Consiliul Local, iar construcția va începe în curând.

Caracteristici ale Aquapark-ului

Aquapark-ul va fi amplasat pe o suprafață de 5 hectare, în zona ștrandul Sun, și va avea o capacitate de 3.000 de persoane pe zi/vara. Cu 800 de locuri la interior și 2.200 de locuri la exterior, complexul va oferi o varietate de activități și facilități pentru vizitatori.

Conceptul de funcționare

Pentru a asigura viabilitatea proiectului, Aquapark-ul va funcționa pe tot parcursul anului, oferind astfel posibilitatea de relaxare și distracție atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece. Acest lucru va face din Aquapark un punct de atracție pe tot parcursul anului pentru clujeni și turiști.

Facilități și atracții

Aquapark-ul va include două clădiri principale: una pentru funcționarea aquapark-ului indoor și cealaltă pentru accesul în sezonul de vară. Zona de exterior va fi amenajată cu tobogane, piscine cu valuri, piscine pentru copii și zone de agrement pentru întreaga familie, oferind astfel o varietate de opțiuni pentru distracție și relaxare.

În concluzie, Aquapark-ul din Cluj este un proiect care se apropie de realizare și care va aduce un plus de valoare orașului, oferind posibilitatea de petrecere a timpului liber într-un mod distractiv și relaxant.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul