×

Cezar Ouatu: Biografia cântărețului de operă și planurile de viitor

Cezar Ouatu: Biografia cântărețului de operă și planurile de viitor

Cezar Ouatu este un talentat cântăreț de operă și pianist cu o bogată carieră internațională. Vom afla mai multe despre biografia sa și planurile de viitor în acest articol.

De la începuturi la succes pe scenele internaționale

Născut la Ploiești în 1980, Cezar Ouatu a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său, un flautist respectat. De la vârsta de 6 ani, Ouatu a început să studieze pianul și mai târziu a urmat Conservatorul Giuseppe Verdi din Milano, specializându-se în canto clasic și muzică barocă. Debutul său profesional a avut loc pe scena prestigioasă a Teatrului La Fenice din Veneția, iar de atunci a cucerit inimile publicului din Spania, Italia, Monaco și San Marino.

Participarea la Eurovision și planuri de viitor

Cezar Ouatu a devenit cunoscut publicului larg prin participarea sa la Eurovision în 2013, unde a reprezentat România și a ajuns în finala competiției europene. Cu o carieră solidă în spate, artistul se pregătește acum pentru noi provocări și proiecte muzicale. Împreună cu partenera sa de viață, Raluca Jurca, Cezar își dorește să întemeieze o familie și să aibă trei copii, visând chiar la ideea de a deveni părinți de tripleți.

Un cuplu discret și plin de iubire

Despre relația sa cu make-up artist-ul Raluca Jurca, Cezar Ouatu a mărturisit că se simte fericit și împlinit alături de ea. Cei doi formează un cuplu discret, evitând expunerea în mediul public, dar atrăgând mereu atenția atunci când apar împreună la evenimente. Cu o diferență de vârstă de 19 ani între ei, cei doi se completează perfect și se bucură de armonie atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul