×

Auchan România oferă clienților posibilitatea de a primi banii înapoi pentru anumite produse achiziționate

Auchan România oferă clienților posibilitatea de a primi banii înapoi pentru anumite produse achiziționate

Auchan România îți oferă banii înapoi pentru anumite produse achiziționate

Dacă ești un client fidel al Auchan România, ai o veste excelentă. Retailerul îți oferă posibilitatea de a primi banii înapoi pentru anumite produse achiziționate. Indiferent dacă faci cumpărături în magazin sau online, această campanie îți poate aduce economii semnificative.

Cum funcționează?

Dacă ai un card Auchan, la fiecare produs pe care îl cumperi, primești un bonus care este creditat în portofelul tău. Acest bonus poate fi folosit la următoarele cumpărături pentru a beneficia de reduceri substanțiale. Practic, cumperi și primești bani înapoi!

Ce produse sunt vizate?

Campania se aplică la orice produs achiziționat de la Auchan, cu excepția celor din categoria tutun și câteva excepții. Astfel, poți utiliza bonusul acumulat pentru a obține reduceri la o gamă variată de produse.

Cât timp ai la dispoziție?

Bonusul acumulat în 2023 poate fi folosit până pe 29 februarie 2024 inclusiv. Este important să folosești bonusul înainte de această dată, altfel acesta va expira și nu vei putea beneficia de banii înapoi pentru produsele achiziționate.

Mai multe avantaje pentru clienții Auchan

Pe lângă posibilitatea de a primi banii înapoi pentru produsele achiziționate, clienții Auchan România mai pot beneficia și de alte avantaje. Pentru a fi la curent cu toate surprizele pregătite de retailer, este important să îți instalezi aplicația mobilă Auchan și să explorezi toate opțiunile disponibile.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și profită de această oportunitate oferită de Auchan România. Cumpără produsele preferate și primește banii înapoi pentru ele. Reducerile te așteaptă!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul